117








 
drömmer om saker. såsom livsstil och bostäder. gråter lite också.
tumblr.

116


Iphonesommar 2012. 

115

 










 


 

 
Rebecka Sprimont
av mig.

114

 









 



 
Tycker om morgnarna när jag får tid att göra lite vad jag vill. Laga fin frukost, dricka ohälsosamma mängder kaffe eller te (mest kaffe), gå tillbaka till sängen och att hinna läsa lite också däremellan, det är viktigt.

113




Jag längtar. Måste se den här!!

112
















 














Midsommarafton började på bästa möjliga sätt tillsammans med världens finaste tjejer. Vi åt middag hemma hos mig, band midsommarkransar, åt obligatoriska jordgubbar och festade till det innan vi begav oss till lund för vidare festligheter på främmande farvatten. Där lämnade jag också kameran hemma. Lika bra det då bilderna på emmas kamera är allt annat än vackra haha. Dagen efter alldeles för sent på eftermiddagen mötte jag upp min ems igen för bakishäng och botade kvällen innan med pizza och kaffe. Då kändes det aningen bättre. Tycker om er sååå finafina b-rudar!!

111






trött.

110


Min finafina glada underbara Louise!
 
 
Världens finaste Linn/Limpan/Limpis och snart sambo OMG!

Jag har firat ett flertal fina vänner som också tagit studenten de senaste två veckorna. Som ofta är jag dålig/rädd (mest dålig faktiskt) för att bära med mig kamera på dessa fina tillställningar (mest för att de innehåller alkohol haha) men åh vilka jävla bra dagar! Nu är vår studentvecka slut i Lund helt plötsligt och jag vet inte riktigt hur man gör nu. Jag äter mat mest hela tiden och jag ska jobba imorgon när jag egentligen bara vill träffa någon. Hur ska livet te sig nu kan man undra, fattar ingenting? 

109









 









 
Best day ever! Holyfuckingfuckfuck igår så tog jag studenten och jag fattar ingenting. Eufori, adrenalin rus, vemod allting på en och samma gång! Jag älskar er MPL10B och hela LBS, jag önskar att vi aldrig skulle behöva skiljas åt.

Försöker smälta känslan.

108






 

 

 



Igårkväll med min fina Rebecca. Nu ska jag dessvärre jobba hela dagen lång med mitt redan otroligt kräftbrända ansitkte. Så därför måste jag dränka mig i solkräm och fixa matsäck för att överleva dagen. Glad helg och sådant.

107

 









Kaffe. Sänghäng. Ryan Gosling.
Mvh överlevnadsinstinkten.

106





Blir alltså så brutalt jävla ledsen i själen cirka hela tiden för att jag inte kommer träffa de här fina varje dag. Himla vemodig känsla som spökar som nog inte kommer till att försvinna heller. Såhär fina var vi iaf på balen och jag vill göra det flera gånger om med dessa vid min sida!! Nu ska jag lindra genom att äta lunch och dricka kaffe i solen efter krig på körskolan i två timmar.

Bilderna som jag snodde från facebook tillhör förresten min fina vän Jenny Nguyen.

105



























Gustav Dahl av mig.

RSS 2.0