198

 















Lilla jag är sämst på det här känner jag. Att vara kär, jobba och försöka träffa folk tar upp all vaken tid. Har gjort så himla mycket fint och mysigt men utan någonsorts dokumentation för jag är så uppe i det blå. Himla lamt egentligen men det kan inte hjälpas. Iaf bilderna ovan är för någon vecka sen när jag Alice, Malin och Linn en onsdagskväll eller torsdag vad vet jag intog ridley road market bar för några burkar öl. £2.50 är helt okej nämligen, brukar då vara alldeles fullpackat helgtid. Idag är jag ledig och har spenderat morgonen med en viss pojke, banan och nutella pannkakor och kollat på bron alldeles besatta är vi. Sedan var det jobbdags för honom. Nu har jag äntligen fått ordning på mitt rum efter cirka en och en halv vecka av stök pga bara hemma och vänder. Snart ska jag träffa Linn och Sebastian och solen skiner!!! Tänker mig en lång fin promenad och kaffe. 

197

 



















Har blivit så himla svag i knäna för en person, en person som tar mig med storm varje dag. Det känns så himla bra att vara så här lycklig men sårbar så det blundar jag för. Har väl spenderat cirka varje vaken timme med den här personen de senaste tio dygnen. Just nu är jag uppe i det blå och förbannad över att blondinbella tydligen är en riktigt idiot. Vad mer kan tänkas vara intressant i mitt liv just nu då...jag jobbar, har precis ätit pannkakor pga ledighet, snart ska jag duscha och försöka bli mitt snyggaste jag inför kvällen. Regnar och blåser gör det också konstant och jag köper en ananas varannan vecka men inte för att äta. Ni vet livet.

196

 















Alltså livet. Ytterst lite av min värld från min telefon den senaste tiden. Jag är så himla glad. Det trodde jag inte för ett tag sen. Mitt rum blir bara mer och mer hängbart, som jag trivs alltså. Inte heller behöver jag sova ensam om nätterna. Mitt jobb är bäst. Det faller på plats äntligen. Så himla skönt. Kär och hög på livet. Så mycket fina personer. London som jag tycker om dig.

195















I tisdags, redan en vecka sedan omg var jag som tidigare nämnt med en fin Malin hela dagen. Vi hittade den här fina vinyl, skiv, bokbutiken ''på gatan där jag bor'' (lena philipsson eheh) var alldeles i extas och allting var bara så himla fint och trångt av prylar. Hade kunnat bo där och sova på en hög av vinyler. Inte mig emot. Saknar min spelare som ligger på mitt övergivna rum i Sverigeland. Visserligen inte övergivet dock, utan nu ett kontor.

194




Alltid huvudbonad annars känner jag mig naken. Jag är nu cirkus i ordning i mitt nya rum och vill köpa massa fint bara hela tiden men jag försöker att hålla fingrarna i styr så gott det går. En ananas som blomma och en fruktlåda som nattduksbord för inga pengar alls. Idag är det söndag och jag har varit ledig och sovit ut i tolv timmar efter en minst sagt knäpp fredagsnatt och morgon. Vem behöver inte sådana liksom? Känner att en lever såatteh. Nu är jag uttråkad efter att en viss Alice lämnat mig för köttbullslagning till en roomie. Hoppas ni har ett fint liv där ute.

RSS 2.0