52




Om man hade kunnat dö av halsont hade jag nog varit ganska nära. Vaknade alldeles försent för att jag låg uppe med 1Q84 boken. Låg kvar i sängen idag ändå och såg ingen anledning till att gå upp när jag ändå sovit alldeles för länge än lämpligt också fortsatte jag läsa. Kan inte riktigt sluta och nu ska jag börja på andra boken. Känns ändå som en ganska vettig ''jag är sjuk'' syssla. Har egentligen lite andra saker att stå i men jag o-r-k-a-r inte... Har förresten på mig den stickade historian jag talade om som kostade mig tjugo kronor. &&& igår kom en annan sjukis som heter sexylimpi till mig och hängde och pratade framtidsplaner och åh pepp!! Om 16 dagar åker vi och värmer upp några dagar inför framtiden i london tillsammans några andra dödsfina tjejer. För att bli frisk behöver man sådant att se framemot åhh. Nu ska jag vidare i året 1Q84 känner jag hejdå!

51

Förresten tittatitta på den nya fina giraffjackan jag nu äger! Secondhand som faktiskt är vänlig för plånboken det gillar vi!

50










Hej jag har nog inte det bästa immunförsvaret these days och ser därför mest död ut idag och är ledsen på min kropp som inte vill mig väl. Dags att skaffa jobb nu också för att kunna få ihop drömmen om framtiden. Som känns otroligt långt borta men är så jävla nära. Skriver, läser och ältar för mycket, känner mig inte alls väl till mods med mig själv. ''En sådan dag'' tänker jag och tittar poetiskt ut genom fönstret. Patetiskt och så vidare med andra ord. Living the life.
 

49














Ikväll var vi nostalgiska på pilängskolan och förutom det så fick vi ta del av en himla fin konsert där jag satt med gåshud i princip hela tiden. Så himla duktiga allihopa! Ville inte störa så mycket med kameran men några bilder blev det! 

48

Mycket webcamera bilder men det är ju en himla smidig sak det där fast med mycket dålig kvalite. Idag har jag inte lämnat sängen alls efter gårdagen. Det var fina Amandas tur att fylla sina arton år och hon bjöd på väldigt lyckade festlighter. Och innan vi anlände till födelsegrisen hängde jag med malin och en amanda hos mig och åt tapasmiddag och drack vin varvat med klädbyten och smink, himla mysigt och borde upprepas! Kom hem runt halv fyra och käkade pasta till o.c sedan somnade jag så himla hårt. Idag är jag sugen på pizza och lösgodis så det ska jag ha. Vilket väl betyder att även resten av denna dagen kommer att spenderas i sängen framför olika sorters skärmar. Godnatt igen eller något heiidooo!

47

Känner mig förtillfället alldeles berusad i huvudet och jag kan inte fokusera någonstans med blicken som bara flimmrar. Kan det vara sockershock måntro? Idag har jag känt mig hur frisk somhelst typ iallafall och varit i skolan och äntligen gjort Carl von Linné glad och nöjd igen eller något i den stilen. Sedan när jag insåg att skolan inte hade särskillt mycket mer att erbjuda och jag gjort det som kändes som det skulle bli gjort? Tog jag mitt pick och pack och bagav mig hemåt men äventyret vart inte slut där. Satt djupt nersjunken i en bok och märkte inte alls att en mycket märklig person klev på bussen. Men turligt nog råkade vi gå av samtidigt och jag bjöd över Louise på fika i mitt hus. Vi slängde ihop den mest otroliga kladdkakan någonsin och tog igen en massa information i varandras liv och planerade helg och andra framtida bestyr. Avslutade det hela med ett mycket spännande PPL avsnitt (pretty little liars för er oerfarna). Förresten så har jag fyndat också! En ny jacka, en finfin glitter tröja och en annan stickad historia. Jisses bra där! Så just nu hänger det 12 jackor på min dörr...också hänger fem stycken över min skrivbordsstol och nej detta är inte sjukligt jackor är bara så himla bra! Nu ska jag försöka få tillbaka medvetandet och inte känna mig allmänt påverkad...confusing. Okej har nog aldrig skrvit så mycket sådär på måfå bara. Sorry to interrupt!
 


Haha fina glittertröjan visar sig vara en gammal tröja från lindex i storlek 134-140 göttkött!

46

Jag har varit sängliggande nu i ungefär bara en dag. Dör av rastlöshet men vill absolut inte göra något vettigt som att gå till skolan eller så. I måndags mådde jag kass och fasade det värsta efter att jag hade spytt...vinterkräksjukan. Hängde ännu lite längre vid toaletten och mådde kasst. Blev bara två härliga spyor så ingen kräksjuka här inte men någon dålig mat kanske? Haha ööh eckligt att skriva om sådant men nu är jag väl på benen igen. Min kropp strejkade väl av utmattning från förgående vecka. Nu vill jag göra något drastiskt både utseendemässigt och bara göra något ball. Kan sportlovet komma lite fortare kanske eller något. Nu ska jag läsa och dricka te tills det att jag orkar göra något ''vettigt''.

45

Idag vaknade jag redan nio och med solkatter på väggen.

Sedan hängde vi kvar där precis som man ska göra en söndagsmorgon. Också tittade vi på suits.

Igår såg vi förresten Django på bio i lund. Den var så himlahimla bra. Nu vill jag se fina les miserables också bara!


Också har jag städat lite på mitt rum idag. Men uppdraget med att köpa en ram till kära fjärilsplanschen kvarstår...
Sedan har jag spenderat en ganska stor del av dagen på mitt golv framför lp-spelaren och huvudet i en bok. Glöm inte kontoret på tv4 ikväll ungdomar. Det ska jag se och dricka mera te och äta glass för jag känner mig lite ynklig men det har antagligen bara att göra med att det är söndag. 

44

Ja för det är ju himla synd att dessa helger ska gå så himla fort förbi. Då var man där igen inte alls redo för en ny vecka som också den går alldeles för fort också är man där igen. Duuh. Idag skriver jag, läser, lyssnar på lp, dricker te detta är himla bra sysselsättning när det inte finns ork för något mer. Också ska det väl finnas utrymme för en film ganska snart också.
 





43

Idag dör jag hundra gånger mer än vad jag gjorde igår. Min kropp alltså? Vad gör den, är så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen, matt på alla sätt och vis, i huvudet också. Hela dagarna. Ska lägga mig nu och hata min cpkropp. Eller så håller jag på att bli sjuk? Vet inte detta suger iallafall hårt. Exhausted as fuck. orkar ej.
 

Den här madrassen vill jag ha i min framtida londonlägenhet också ska jag spoona med Limpan min! Fan vad najs livet ju!

42

Seriously jag kan inte röra mig. Har de längsta dagarna möjligt på min tidningspraktik och är hemma runt sex om dagarna...najs. Har köttat på ett jävla boxpass idag och slått min älskling, det var kul haha låter ju himla bra. Men fan mina armar, ben, kropp kan inte sammarbeta med mig. Varje knapptryckning just nu är nästan pest och pina. Satan längesedan jag led av sådan extrem träningsvärk men det är ju underbart. Nu ska jag ta min förstörda kropp och hjärna långtlångtlångt under täcket. Vill helst inte gå upp imorgon heller...

41


Om man en morgon hinner med två koppar te, läsa murakami, titta på snön som fallit under natten, gosa lite extra i sängen och lyssna på lp så är det en bra morgon. Och tittatitta på min nya jättestora och jättefina fjärilsplansch!!! Åh jag tycker om den. Nu söker den bara en ram och är sedan redo för att hänga på väggen. Också tittatitta igen mitt nya påslakan med paisley mönster som också är så himlahimla fint!! Lite kär ihihi.

40



Tröttast i världen just nu. Bra söndag på ikea, i bilen bakom ratten, i soffan med äpplepaj och slut. Nu har jag dött i sängen och imorgon ska jag praktisera på en tidning det är lite läskigt, jag är orolig för att jag inte kommer hitta dit med mera...ajaj det löser sig imorgon. Idag köpte jag den finaste fjärilsplanchen och åh vad den pryder min vägg fint, köpte också finaste paisleymönstrade påslakanet och fyllde på det väldigt åtgående ljusförrådet. 

39




Stockholmssommar från min iphone. Dagarna i hufudstaden med finaste mal och beck var ju så himlahimla bra. 

38


Imorgon ska jag till ikea och titta så mysiga saker! Fjärilsplanshen åh♥

37


Igår när vädret såg ut att hålla sig fritt från regn och annat oväder vågade jag klä mig i mina sammetsskor.

När skolan snabbt och lätt var avslutad i fredags åkte jag och Rebecca bussen hem till bästa Malin.
Glad flicka!
Också fikade vi och pratade en stund. 
Sedan var det dags för färgning respektive blekning av hår.
Vår privata frisör Malin gjorde ett himla bra jobb. Sedan åt jag middag med fina familjen och åkte sedan hem till Linn för att prata och mysa ännu mer. När klockan slog sent cyklade jag vidare till mitt hjärta och somnade gott brevid honom till suits, te och popcorn. Första veckan i skolan den sista vårterminen på gymnasiet - check.

36





 






Är så himla jäkla fotosugen! Bilder är från i höstas på fina Rebecka till en skoluppgift. Finns fortfarande mycket kvar att leka med i photoshop från denna dagen och det är ju himla trevligt!

35


Sänghäng deluxe. Är så trött exakt hela tiden och vet inte vart jag ska ta vägen orkade inte ens gå hem till mitt hjärta för att få sällskap i den dumma natten och då är man fan trött. Ska försöka göra det lite mysigt nu och titta på det nya ppl avsnittet sen somnar jag nog. Denna trötthet känns nästan sjuklig. Ett lov till? Snälla..

34

Idag orkar jag inte riktigt gå och lägga mig på riktigt. Känner liksom inte för att sova. Inte än. Det är läskigt tycker jag.

33


Läste ut en julklappsbok samma dag som lovet tog slut. Lika bra det. Slut på det roliga liksom.

Hejsan nemikatt u mad?

''Jag ser lite ut som min farmor faktiskt'' - Gustav Dahl 20:56 8/1-2013
Igårmorse hade jag och min pojke kattmys i soffan. Sedan for jag vidare till min fina och saknade Malin för att fika hela dagen, oroa oss för framtiden och helt enkelt spendera sista jullovdagen på ett bra sätt.

32

Just nu är jag så himla ledsen över att mitt lov faktiskt är slut. Idag börjar skolan igen. Om nio jävla timmar så sitter jag där. Vill inte alls. Det är inte dags. Ja underbara jävla vemod...nu är det dags för fosterställning. Pallar inte.

31

Igår drog jag med mig min bästa lojjs för att titta på fina flickornas cup i södra sandby.

Idag har vi mest gosat jag och min pojke. Först hemma hos mig och nu hos honom. Scones och te satt väldigt himla fint ikväll. Söndagsångesten har varit konstant. Inte kul. Behöver mera lov...sincerely.

30

Igår var en bra dag trots att jag sov alldeles för länge man får liksom ångest då när hela dagen försvinner mitt framför en. Men äntligen lyckades jag bli med kamera igen, herregud vad det känns bra/konstigt/overkligt. På kvällen kom min otroligt fina Linn som riktigt gaddade ihop sig med mig angående att flytta till fucking london. Seriously vad taggad tjej här?! Skrev ett kluvet inlägg igår som jag inte publicerade för jag vet inte hur man ska tänka, om jag tänker rätt eller fel eller bara alldeles för mycket. I ett nötskal som alltid känns det som.
I vilket fall när man har fått en ny kamera måste man inviga det på något sätt...så min fina erbjöd en promenad med en termos fylld med te. Det kan man ju inte tacka nej till, hur underbar? Så vi tog vårt pick och pack och bara gick. Hamnade hos några hästar och sedan på en filt mitt i en vädligt blöt och fuktig skog. Jobbar på att lära känna min nya kära nikon nu och det känns hur bra som helst.



29

Jag är ensam inatt. Ostabil dag och jag. Gråtit lite, skrattat lite. Är så kär. Är så ledsen. Shockade kroppen med en löprunda. Lyssnar på LP skivor nu i natten och försöker njuta lite av att vara själv iallafall. Pillat lite grann på mitt rum men det ser till största del ut som alltid. Vet inte hur jag ska kunna somna utan honom. Åh blir så äckligt destruktiv i ensamt tillstånd.
Dumma dumma mig. 
 
Också kan jag väl få ett lika fint kryp in kanske?
 
tumblr

28





När det inte går att fotografera kan man väl ta tag i att röja bland gamla bilder och göra något åt katastrofen i photoshop. Det har jag gjort, iallafall lite grann. Och ovan är bilder från en spanienresa som skedde på detta årets sportlov. Just de här kommer från en vit bergsby där vi stannade på vägen mot vår sista hotellnatt. Där var det verkligen himlahimla fint överrallt!

27

Ofrivillig frånvaro det har bara blivit så. Det är dagen efter tjejen som skriver för första gången på det nya året. De senaste dagarna har jag inte gjort mycket för världen. Mest hängt med fina pojken, läst böcker, ritat, skrivit, druckit te och gjort små äventyr. I princip de bästa sysslorna att hålla sig till. Det är säkrast så. Har inte heller mycket på agendan för kommande dagar. Förutom att jag vill ha en katt plus att jag vill att en kamera ska existera i mitt liv igen. Också vill jag åka iväg och handla sådant som är fint men som man egentligen inte behöver, förutom kusmi te för det behöver jag verkligen. Alla mina sju jäkla burkar är så slut de kan bli...det är mycket sorgligt och dumt och dyrt. Sitter och nördar mig vid en dator och mitt hjärta vid en annan också sjunger vi tillsammans, det är mysigt. Snart ska vi väl knyta ihop även denna dagen genom att baka och äta scones med te och suits. Det låter väldigt bra. Har inte ork till annat. Nyårsnatten förresten! Den var himlahimla bra och började med middag hos fina syskonen emma och harald. Sammanlagt var vi elva personer som fixade ihop en riktig lyxmiddag med fördrinksbål, räkmackor till förätt, oxfilé med potatisgratäng och sist men inte minst creme brule. Dessutom bjöds det på en shot vart femte minut vilket var mycket givande för den pirriga stämningen. Linn bjöd på festligheter sedan så vi firade tolvslaget med de finaste av lommabor jag och min pojke. Och nu är det plötsligt 2013. Läskigt. Nedan finns jag, dygnet mellan 2011 och 2012...
 

RSS 2.0