204







Åh herre fem dagar konstant spenderade på jobbet följt av sena nätter är en mindre bra kombination. Idag försöker jag endast att andas och bota huvudvärk. Ska snart träffa en Linn också. I veckan jag ska se ''We are the best'' med min man som redan älskar svensk film, ta ''fucking åmål'' som exempel. Nu kaffe!

203

 


Såhär snygga var vi en måndagsmorgon när vi var lediga. Först åt vi frukost på min gata där jag tog något med gravlax som var så himlahimla gott. Sedan slöade vi till det med lite kaffe hos pojken min. Men bestämde sedan för att göra något av denna dagen och gick till tunnelbanan.



Vi hoppade av på oxford circus och gick mot Manchester Square för att titta på Wallace collection. Ett museum i de ståtligaste av hus. Sjukt bra beslut och jag fick lyssna och lära av min nörd till pojkvän. Där var det inte tillåtet att ta bilder.





Promenerade utan mål runt hela Regents Park och kom sedan fram till de bästa av beslut igen. Vi köpte sådant en vill ha på en picnick och slog oss ner med utsikten från Primrose Hill!







Asbra! Ostar, oliver, baguetter, frukt, charkuteri och vin! 



Slutligen efter mer promenad och efter en pint i camden följde vi kanalen ända bort till kings cross och lät bussen ta oss sista biten hem. Åhh älskar lediga dagar som ändå känns produktiva!

202


Zup! Ledig dag firas med pannkaksmiddag innehållande nutella, bananer och jordgubbar, fuldans i köket och tuttar, bra va? Nu ska jag duscha osv för ett kommande parkhäng i clissordpark. Efter idag är jag tyvärr inte ledig förrän tisdag. Uschusch gör lite ont i trötta kroppen. Pinnlivet här i london. Kärlek

201








En annan ledig dag åkte jag och min babe med overgrounden hela vägen till Kew Gardens. Bästa beslutet utan tvekan och det var så himla varmt och skönt.

































































Så himla bra ställe att spendera en hel dag på.





Tog slutligen overgrounden igen en station bort och kom till Richmond for att parkhänga lite till och förtära några burköl. Sedan gick vi ner mot floden där tidvattnet nyss hade varit och hittade en omtalad pub.


Sedan kom mörkret och vi begav oss tillbaka till vårt stokey för pubmat och sedan var denna dagen slut.

200






En ledig dag åkte jag och min fina till Brighton över dagen. Hela dagen var så himla drömmig. Vi spelade arkadspel precis som man ska på piren, åkte karusell, åt massa mat, drack för många pints, var helt enkelt förälskad och glömde mest bort kameran. 








Brighton var så himla fint och ska definitivt även åka hit i solsken. 




Den här är också otroligt fin. Tänkte försäka catcha up med lite bilder osv från och med nu. Jag är tillbaka för hundraelfte gången. 

RSS 2.0