177



Det är sjukt att jag och min familj är i samma stad nu och att det bara står en jobbdag emellan mig och dem. Efter jobbet ska jag springa bokstavligt talat av lycka över att få se dem igen, herregud nu ska det mysas med en fin mamma, pappa och lillebror. Jobba känns ungefär som det enda jag gör nowadays tur då att jag gillar mitt jobb en hel del annars hade jag nog gått under av dessa tidiga morgnar. Varje morgon ångrar jag det faktum att jag varit uppe på tok för länge för att få tillräckligt med sömn och så går det runt runt fram tills de dagarna jag är ledig och kanske lyckas sova ut. 

176

 





Från sekunden jag lade märke till dig. Det är ett romantiserat jävla helvete. Jag behöver sluta vara olyckligt kär, sluta känna mig ensam, sluta gråta av hopplöshet. Men hur fan bär man sig åt när det inte är något som går att välja på. Det finns ju där hela tiden, där bak i huvudet när jag jobbar, handlar, hånglar, i min musik, i mina serier. ''Helvete vad hemskt det är'' skrev jag men utan minsta respons från dig. Äckliga känsla jag hatar dig.

175

 



Igår såg det väldigt mycket ut såhär hela långa dagen. Botade bakfyllan tillsammans med min Linn. Såg inte ut sådär dock, så ser verkligen inte min bakisfejja ut. Den vill inte vistas här vill jag lova.




Idag var det gladare miner och vi kände oss stolta som kommit upp innan tio på en ledig dag (fast Linn skulle jobba vid fyra). Vi var iallafall i mile end för loppis. Där kunde en fylla en stor eller liten påse för tio eller tjugo pund. Det var skitbra ska ju alltid handla kläder sådär, det har jag till och med råd me!!




Här såg det ut som sverige tyckte vi och var glada och nöjda. Jag lyckades i min påse trycka i en stor fet kappa, perfekta jeansshorts, en pälshalsduk och sist men inte minst ett par discobyxor som min sambo nog tyckte var mindre fina hehe. Men jag ska slå på stort med dem tänkte jag. Allting för tio pund herregud!! Nu har jag ätit mat i min ensamhet och saknar min rumskompis. Ikväll ska jag mysa för imorgon ska jag jobba. Svårt det där med kamera tycker jag...hade den till och med i väskan hela dagen men mobilen verkade vara det mest tillgängliga.

174



173




Ja men det är väl en himla tur att jag inte är en rastlös människa va?! Började omänskligt tidigt (fast egentligen inte, halv tio hehe) för att ha några träningstimmar i butiken tillsammans med några andra. Är ju skitglad för mitt himla jobb alltså! Blir bara taggad på att plugga på mer. Sen promenerade jag genom dalston, köpte en bok för bara pundet. Mobilbilder gotta love em! Ungefär såhär platt och rastlös (men det kom sol i mitt ansikte jaaa) har jag varit resterande av dagen också har jag inte fått gå ut heller för en kille som skulle fixa vår toalett skulle komma. Nu har han nyss gått. Ska därför ta mig till affären och köpa jag vet inte, men lite saker och kanske trolla ihop någon sorts middag till mig och sambon när hon kommer hem från jobbet. Plus en matlåda till morgondagen. Glamourösa livet, toaletten kanske funkar någon dag nurå. Akta er ni som kommer på besök. Den lever sitt eget liv. Idag fick jag rumpkomplimang, ögonbrynskompimang och ''I like your style'' komplimang. Sånt gör ju en glad såhär en tisdag. Guu vad jag snackar gojja och är dålig på det här idag usch skäms ju. Adjö och hej sänghäng.

172

 
 
 
Lördagkväll efter jobbet, springa hem glad och så med en klänning och turban i påsen. Bea, kyckling, pommes, öl och vin.

Det är ju tur en äger iphone aka kamera, annars hade det aldrig kommits ihåg någonting.

 

 
Ikväll gjorde jag nog det bästa någonsing. Ett badkar, en film, ljus och bara mig är nog det bästa söndags och bakisbesyret som existerar. Nu är jag en ny person och ska fortsätta kolla film och äta hela natten. Sedan ska jag jobba imorgon men anar att sömn inte kommer hända då det är vad jag gjort hela dagen lång. Jag drömde en mardröm idag, den handlade om dig. 

171






Det är så fint här jag faschineras töntigt nog varje sekund och vill fotografera allt.







Ja menar kolla flytta in här med mig någon? Vill flytta in överallt å andra sidan, jobbigt.








Trippy face. Igår var jag ensam och även ledig. Det njöt jag faktiskt av genom att gå upp vid halv tio och soffhängde nån timme med datorn, kaffe och frukost. Sedan tog jag mitt pick och pack och gick runt lite var och ingenstans. Lyckades på något vänster få med mig tre tröjor för tre pund, himla bra det och ekonomin den samtycker. Idag är det lördag och efter jobbet ska jag springa hem och öppna en nä två vinflaskor med min sambo. Så himla pepp nu!!!

170






Lyxen att bara kunna gå upp från sängen med täcket fortfarande om sig för att byta ut den mot soffan. Idag är jag ledig och igår kom jag inte hem förrän tio från jobbet, jag fick vara med om min första rea.

 
Ingen kan väl ha undgått att vi for till ikea häromdagen? Letade mest låga priser och kickade en faktiskt rättså snygg metallyhylla för tio pund och det klassiska lack bordet för fem. Himla bra  och jag insisterar på att köpa en vän till Glenn på columbiaroad flower market Linn är inte lika övertygad men det fixar vi.

 






Alla boenden bör väl innehålla en rislampa eller två? Jag tror inte att jag gör mycket för världen idag förutom att kanske bege mig ut en sväng, kanske hittar ett café och dricker lite decent kaffe och inte det som består av pulver. Saknar mitt bryggkaffe så uppskatta det hörni! Läsa ska jag också göra. Nästa steg är frukost och vi borde verkligen storhandla, göra någon typ av storkok till matlådor och dylikt. Jobbigt liv vi lever här i london. Fast nä!

169

 
När det här var hemma och inte alls särskillt längesedan.
 






Oskiljaktiga timtal på gräddhyllans bakgård. Terapi för själen.






 
 


Frukostar, böcker och oskiljaktiga timmar i min säng.

Min mamma <3



Ett hål.

Emmas bakgård <3 efter att jag dött inuti.



 

 

 

Botulfsbaren som aldrig svek haha.

älskling<3





 


 

 

Jag dör så många fina.

När jag behövde det som mest.




 

 

Hur kan det här ens vara möjligt?







Emmas kök!!

Emmas säng!!

Min lillebror och min pappa<3










Får man ens lov att kalla det för avskedsFEST?

Oj vad mycket det blev och oj vad blödig jag är men hur ska en kunna vara annat när de här fina inte är inom räckhåll. Jag är inte ledsen i London jag bara saknar mycket det får man göra är inte van vid det här, vill nog inte bli det heller de här personerna är alldeles för fina för det. Nu ska jag sova för klockan är himla mycket, och om jag ska sova då, jag är så himla ledig man kan bli imorgon hallelujah!

168


Här ligger jag med ömma fötter och en trött kropp och jag har redan hunnit sova två timmar sen jag kom hem från jobbet. Imorgon jobbar jag igen, det är så man rullar. Köpte ett par skor idag som jag lagt undan har ju turen att få bra priser på mitt kära jobb. Om det är bra eller dåligt undrar jag fortfarande hehe, halva lönen lär ju gå direkt tillbaka, de säger de andra som jag jobbar med iaf, jag tror dem till hundra procent. Btw kom till London på torsdag folks beyond retro har 50% på utvalda saker och håll i er free booze! Går ej att missa. Denna kväll är en mycket nostalgisk kväll precis som alla andra, blir det så när man flyr landet och saknar hemma? Tittar på eva och adam nu efter att pappa skickat ett alfons åbergklipp, han var min favorit bak i tiden. Nu också kom jag på. Tja sånt är väl livet och det var lite av mitt svammel för dagen. Jobbigt när sambon inte är hemma så man kan prata av sig. Hon är istället och firar ett år av kärlek så det är väl förlåtligt ändå. Godnatt 
















Alltså!!!

167






Louise har varit här mina fina louise, vi har bland annat druckit öl och hängt i camden. Jag jobbade en del också.



En annan kväll hade jag lyxen att bli bjuden på middag och sällskap hos malin och alice. Satt på gatan och hade beerparty innan de for vidare och jag hem till sängen pga jobb. En man kanske en granne gick och köpte oss lite whiskey och cognac så nu har jag och malin tagit i hand (med bildbevis) på att vi ska lära oss det där med att dricka whiskey. Uh spännande.

Om någon mot förmodan tvekar på vår kreativitet denna morgon är jag redo att slåss. 

 




Dagens ledighet tog oss mot ikea. Dregglade efter köttbullar hela långa vägen dit och restaurangbesöket var det första som hände såklart. Sen shoppade vi loss, nödvändigheter för det mesta faktiskt, sist men inte minst lösgodis, knäckebröd och kanelbullar från frysdisken. Vill åka dit snart igen för godismission, sorgligt men sant. Höjdpunkt var när linn med panik i ögonen fastnade med fingret i en flaska. 

166





På senare dagar har vi haft en del besök det började med Malin och Sofie och ut på äventyr var det första som hände efter de anlänt. En alldeles för knäpp natt med alldeles för mycket alkohol. Vi vaknade mörbultade dagen därpå fem personer i vårt lilla rum, alldeles för litet. Bakfyllan från helvetet var med oss somsagt.





Snygga!
 




Några dagar efter det kom en saknad louise varav jag inte kunde annat än att springa fram till när jag såg henne på stationen. Dog, också har jag haft lyxen att skeda med den personen sedan Linns syster Ellen kom hit för att dela bäddsoffa med Linn.

 


 
 

Louise smet hem till mig innan avfärd från sverige och var världens ängel och fraktade hit två par skor som jag saknat. De ena mer än de andra...creepers och joggingskor vad väljer man? Kickar annars hatt alldeles för många dagar i veckan och idag är jag ledig. Har inte mer än rört mig till duschen också har jag städat. Det börjar då dra ihop sig för lite ärenden som ska bockas av. 

165


Dagens frisyr:
 Björnöron, ett på varje sida mycket viktigt.
Dagens smink: Tja precis som nedan, dipliner, mascara, ögonbrynspenna och ansiktskladd.


Dagens klädsel: Varmaste jackan jag äger tills mina föräldrar kommer hit på besök, det blir mycket packning för dem hehe, basketlinne, stumpbyxor, morfars kofta och kängor. Juste klädde även ut mig på jobbet till sjöjungfru.
Dagens händelse: Började jobba klockan elva idag innan dess kramades jag hejdå med min fina louise som åkte hem idag. Sedan jobbade jag till halv åtta, åkte hem och höll tummarna för öl ikväll men sällskapet (jag med egentligen) kom fram till att jobbet gör en hemskt trött plus sjukdom. Så istället gick jag till affären efter lite dexteravsnitt för att handla till ensam myskväll då linn med syster befinner sig hos pojkvännen. Inte mer än så.


Dagens planer: Dagens (nattens) resterande planer är att sitta på hela ryggen äta glass och titta på dexter.
Dagens vill ha: Moneymoneymoney must be funny, har jag hört? Skor, varma jackor och viktigast någon att kramas med.
Dagens saknad: Viktiga personer som jag behöver för överlevnad som befinner sig i sverige.
Dagens mat: Frukost bestod av macka och ägg lunch likaså för visst glömde jag tänka på matlåda i god tid, kvällsmat har jag väl egentligen inte ätit mer än en croissant med ost och skinkfyllning från jobbet.
Dagens kärlek: Hmm, min nya plånbok möjligen!! & louise som jag inte ville skulle lämna mig.


Dagens humör: Dödstrött men ändå helt okej nu ska jag ta vara på att va själv en natt och sova ut ordentligt.
Dagens köp: På tesco blev det mjölk, ben&jerrys (för att jag fortfarande är lite sjuk och ynklig), dorritos (erbjudande köp en få en på köpet eheh), red bull och tuggummi herregud vad dåligt allt lät. Nyttigt life alá london. Plus att jag fyllde på kära oysterkortet.
Dagens telefonsamtal: Ringde till Linn men hon svarade inte och juste svarade i telfonen på jobbet cirka tre gånger.


164


Jag har börjat jobba nu det känns skönt att göra något vettigt, tänka på något annat, mindre kul att jobba under finbesök bara. Men innerst inne och ibland utanpå är jag ledsen, det gör ont i mig för jag vill verkligen inte vara det. Det är inte okej att vara ledsen såhär länge, inte över det här. Patetiskt är det och så jävla värdelöst. 

alltså det här: kan jag få återuppleva dagen, kan jag får återförenas med de bästa hälfterna av mig själv. fy fan vad jag inser att saknad är den värsta av känslor som finns. fy fan för att vara utan er.

163

 
Nära till att kräkas av den ofrivilliga klumpen i magen som växer sig så jävla stor på endast sekunder. Fy fan vad ont det gör att inte vara överrens med sina känslor. Det gör så ont att jag faktiskt spyr, rakt ut dessutom för det här suger så jävla hårt. Hur ska en klara av att leva, göra vardagliga måsten när en kaskadspya kan uppstå utan förvarning för att jag plötsligt påminns. Jag skulle gjort det annourlunda men som du sa är det inte direkt som att man väljer. Så vad fan hjälper det mig. Mitt hjärta är fortfarande lika tungt och jag har lika svårt att andas. Jag är så rädd mest för mig själv och ledsen för hur det känns i mig. Jag längtar efter andra dagar för nu är jag något av en rubbad existens.

162





















Utkast: 16-09-13
Om en fortfarande gråter, fast i helt fel stad vad FAN gör man?

161

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Spexigt värre och just nu kickar vi bakfyllan från helvetet. Farligt med vodka. Men ska nu ta mig och kragen och gå de två meterna till duschen. Idag fick jag mitt bankkort, i förrgår fick vi internet och nu uppdaterar jag mobilen mycket förändringar, det behövs. Jobba in pengar till kortet återstår i framgången. Också ska jag nu sluta tramsa mig.

160


Såhär har jag spenderat den här delen av dagen, jag vill kalla det morgon men nu är klockan tjugo i två. Jag har iaf hängt tvätt på kreativa sätt som en får göra utan någon ställning. Gjort lite fint på vårt rum för idag får vi besök av Linns kompisar och det kan vara lite kul att visa upp något hyfsat städat känner vi. Måste-köpa-dammsugare!! Annars så ska jag börja jobba på söndag och har sedan fått schema för veckan därefter och det glädjer mig att äntligen kunna komma hem och känna att något vettigt har gjorts. Hoppas verkligen på att det blir bra nu. Ska bli så härligt att starta något seriöst!! Men först ledighet.

RSS 2.0