96













































Ibland råkar kameran följa med på oförutsägbara äventyr och såhär såg det ut en påsklovstisdag. Också två från dagen efter.

95



Jag behöver de här skorna..

94




Idag sov vi hemskt länge och tillslut tyckte vi att det behövdes en uppryckning så vi gick på promenad.



Klättrade i spindelnät.



Gick till en solig strand med snö istället för sand.



Jag var glad.



Och fick kisa mot solen.



Min snygga pojke.



Man kunde fortfarande gå på isen. Coolt tyckte jag yeyy.



Det var en fin promenad men det var hemskt kallt!



Så när vi kom hem kompenserade vi kylan med kladdkakebak. Och pappa ville vara med!



Väntade på herr kladdis i ugnen.


Också agerade vi hippies på mitt golv och jag läste mokis snygga magasin som jag fick med mig hem i lördags. 

93





Idag gick jag upp hemskt tidigt tyckte jag iaf men inte mamma för vi skulle leta balklänning. Det var hemskt kallt men mysigt som attans och vi for över hela malmö och stötte på hundratals poliser som vaktade demostrationerna i staden. Vid lunch tog vi en paus på alldeles underbara fina ''Hollandia'' det brukar bli så. Unnade mig den otroliga räkmackan och höll mig mätt resten av dagen yeyy. Det var gosigt. Nu har jag precis kommit ut från duschen för att jag och min älskling har bastat och druckit bärs som riktiga män denna kväll. Det var fett. Nu är jag lagomt dåsig och dör tröttdöden efter sen kväll och tidig uppgång och fullt schema med balklänningsjakt, städning och övningskörning. Bara massa slit fast nu ska vi chilla till en film eller spela spel eller något i den stilen och äta något/massa gott. Ska gå på gottisjakt nu puss. Det är påsklov!!!! Gud så mycket text och fy vad ointressant haha. Bör bli bättre på att fatta mig kort. Ska jobba på det hela!!! PUSSAR

92






Gårdagens apsnygga modeller vid namn Moa och Li!

91

 
 
 







Idag var det en bra dag. Med sovmorgon, fotosamtal, gräddhyllanhäng och en hemskt lyckad fotografering med många bilder att vraka mellan. Åh glad jag blir! Hela kvällen har i princip bestått av redigering och glass. Och som alltid flyger tiden iväg tillsammans med photoshop så ja nu tänkte jag pausa från det där och gosa ner mig i sängen istället. Imorgon efter skolan är det lov!!! Det behövs och jag tänkte i princip sova bort hela. Fast nej. Tror bara att det är som våren kan bota denna kostanta trötthet som infinner sig i min kropp. Det är trist i med den nyfallna snön. Kom aprilhimlen!! (trots att det är mars månad)

Godnatt

90







Nu ska jag gå och lägga mig tillsammans med min kärlek. Idag har det varit en lite mer givande och bättre dag än dagen före denna. Trots att den andra ändå var ganska bra tills stunden innan jag kom hem. Men ändå. Godnatt!

89

Ikväll vill jag inte. Det är kul, ironiskt nog hur ens humör kan slås om på nolltid. Från rosa moln under fötterna (nu överdriver jag hemskt mycket men ändå) till att ligga i sin säng med mascara utkletad i hela ansiktet och en hals som är så svullen av känslor som vällde ut alldeles för snabbt och ändå blev ingenting sagt. Går och lägger mig nu, godnatt.
 

88






Ikväll fick jag besök av en fin tös vid namn Linn som stannade på middag och på en kopp te med mig och londonsnack. Nu gör jag ingeting vettigt alls precis somvanligt när jag borde plugga. Känner för att liksom sitta uppe hela natten om vara poetisk idag. Det blir så i hjärnan ibland. Också borde jag planera lite utstyrsel till en fotografering på torsdag som ska bli spännande. De kreativa uppgifterna går före trams som naturkunskap såklart. Nu: en kopp te till och fortsätta göra ingeting. 

87


Söndag och jag hittar glitter på var och vartannat ställe sen helgens bravader. Igår var jag nämligen utklädd till en älva, typ tingeling och dränkte halva huvudet i glitter. Idag har jag varit lite effektiv och myst med min älskling framför en film och frukost. När jag sedan promenerade hemåt städade jag mitt rum i supersnabb takt tillsammans med en ny lista på spotify som jag jobbar på, städade sedan husets tre toaletter i samma takt och nu var det planerat att dyka ner i lite pluggmåsten men det är ju somsagt något av det svåraste som finns. Så istället sitter jag här i gårdagens kläder äter glass och dricker te. 

 














86





 
Hejhej nu ska jag strax bege mig hem till Linn för att festa till det rejält och fira hennes nittonårsdag som ägde rum i onsdags i och för sig men nu är det helg och då blir det fäääst. Sedan ska vi vidare till spångatan och KB. Vi är ett gäng på hemskt många som dansa hela långa natten!! Dä ä najs! Imorgon är det återhämtningsdags och sedan 90 dagars fest för så många dagar är det kvar tills jag tar studenten!! Vilket å andra sidan är alldeles sjukt. Puss och kjam och ha en trevlig kväll!

85


Idag har alla dessa Matildor haft namnsdag och till det räknar även jag med min Mathilda stavning. Det har resulterat lite extra hörlurshäng med alt-J - Matilda för att den är hemskt bra och fin. Tror att det var lilla Emms som introducerade den för mig för ett tag sen hihi. Så ja lyssna på den och ägna lite tänkar åt oss av den arten mathilda just idag liksom. Annars har jag varit i skolan ätit god skolmat, planerat en fotografering och sist men inte minst lite dropin hos Emma där vi druckit te och kaffe. Jag fortsätter med mina besvär med skolan för det går fan inte och plugga. Inte ens att försöka. Så nu ska jag äta glass, dricka te och bädda ner mig med min pojke också tar vi sovmorgon imorgon då vi ska bli fotograferade av min kära Esther. Sedan jäklar är det helg!! Så himla härligt och denna helgen kommer ju bli så himla bra!! För vi ska fira min Linn otroligt mycket på fredag och 90-dagar-kvar-till-studentenfest-på-lördag!! Mer om det i senare tider.

Godnatt
 


Här är jag samt en förvirrad Louise i bakgrunden på fina beyond retro i brick lane. Fick sorgligt nog spegelsmuts mitt på ögat..

84




Idag fyllde min alldeles underbara exellenta vän Linn Limpan Brödet år!! Jag och några utav de bästa av lommabrudar firade henne på restaurang elyseé med fondue oh herre min gud vad det är gott. På fredag ska det även firas ännu ordentligare och tösen har fasliga planer för sig. Jag gör det inte bättre genom att idag ge henne nästan en liter jägermeister för det tyckte jag att min fina var värd hihi. Just nu ligger jag totalt utslagen i sängen i ett psykotiskt tillstånd och lyssnar på min håkis. Jag har också fler bilder från ikväll men jag orkar verkligen inte röra dem...såatte nu ska jag totaldäcka till ljudet av håkans ljuva stämma. Många kanske ser det som ironiskt men det är det fan inte för den är så himla ljuv och len och jag skulle kunna lyssna på den förevigt!! Så det så. Känner mig cool nu. Måste plugga...dör. Så godnatt heido. 

83


Dagens låt:
 My Step - Little Dragon

Dagens frisyr: Fettigt hår med utväxt som resulterade en mössdag!

Dagens smink: Samma gamla vanliga. Eyeliner, mousse foundation, puder, mascara och ögonbrynspennan.


Dagens klädsel: Höga svarta jeans, svart magtröja plus en vit stickad magtröjshistoria, låga docs, glitterstrumpor också min bruna mockajacka.

Dagens händelse: Gräddhyllan häng med två favvisar.

Dagens planer: Att plugga...det ser då inte ljust ut då klockan tickar och redan slagit kvart i tolv. Kanske kolla top model avsnittet om jag nu väljer att prioritera det istället. När jag egentligen bara borde lägga mig..


Dagens vill ha: Lite mer tid och hemskt mycket mer värme!! 

Dagens saknad: Det varma vädret och att inte vakna i sitt hjärtas famn.


Dagens tråkigaste: Att jag måste plugga men är handlingsförlamad på den fronten och ältar isället ångesten inom mig.

Dagens mat: Hemgjorda köttbullar med potatis och brunsås.

Dagens kärlek: Fina vänner, fin pojkvän och finaste familjen. 

Dagens humör: Glad och frusen på ett ungefär.
 
Dagens köp: En kopp te på stammisstället också lyckades jag snylta mig åt lite väl många påtår men har man betalt så har man och vill på alla plan utnyttja situationen. Hade jag själv ägt stället hade jag dock aktat mig för sådana som oss. 


82


Idag har jag spenderat oskiljaktiga timmar åt lägenhetstittande i englandet bara för det är så hemskt underhållande och hemskt peppande. Men dyrt. Något studerande har jag alltså inte lyckats åstadkomma. Dock så har jag har övningskört i en timme, strykt kläder till familjen i två och resterande har jag ägnat åt att äta, dricka te, samt skrivit klart ett cv och gjort jobbansökningar. Det var väl det och nu sitter jag med mammsi och är rädd för vi tittar på tv4:as nya serie the following som jag liksom inte kunde slita mig från så nu blir jag väl straffad med att inte kunna sova när jag kommer till den punkten ikväll. 
 
Usch stackars mig...godnatt i alla fall!
 

81








Tre nya saker från englandet. Är annars helt off i huvudet och försöker lista ut vart jag ska börja för att reda ut härvan med jobb, plugg och allmän ångest på att det exiterar noll motivation inuti mig. Jag vill bara ha flyttat nu och fått ett jobb i London för det jag behöver nu är att dränka mina sorger i ungdomsklichér i ett annat land. Som att dricka billigaste tesco vinet på en heltäckningsmatta i vår allra första egna boning. Men först måste jag ta tag i här och nu. And i'm trying...or not. Från och med nu ska jag. I min lilla grotta till rum som jag ska börja med att släppa in ljuset i. Det känns som att det är dags nu. Och denna snöstorm känns ju helt overklig när jag en dag denna veckan satt i en park med bara armar. Men. Nu ska jag bli pepp!!

80







Hej och hå. Jag är sjukis och gick från skolan vid lite i ett och totaldäckade i sängen sekunden jag lade huvudet på kudden. Vaknade med en hemsk huvudvärk men löste det hela med att knapra i mig en värktablett. Och nu ska jag försöka ta mitt pick och pack till min Gustav. Han har lovat att han ska ta hand om mig lite så det känns ju lovande. Har förövrigt en hel del saker jag borde ta tag i när det kommer till skolan...vilket suger för jag har totalt glömt bort hur man hanterar sådant. Så så ser väl mitt liv ut just nu sjuk, ångest på skolan, pengar, jobb och framtid det händer så himla mycket överrallt, jag hänger inte med. Så då satsar jag på fosterställning ikväll och försöker tänka bort allt vad ångest heter osv. Sounds like a plan.

79












En söndagsmorgon i sitt esse med sänghäng, långfrukost och böcker i kombination av solkatter.

78




Idag har det varit en lite mindre glamorös dag för lilla mig och jag har sovit bort i princip hela. Är väldigt förkyld och har nog haft feber hela natten och dagen för jag har svettats exremt mycket haha. Men här har vi inte tid för sjukdom inte så jag har precis tagit en dusch för då känner man sig plötsligt mycket bättre också har jag bytat lakan. Så nu ligger jag här fräsch som aldrig förr dricker te, äter glass och tittar på top model. Att plugga är helt enkelt också en liten sak som jag totalt glömt/prioriterat bort såklart. Trots att vi inte har så mycket plugg kan jag ändå inte finna en endaste liten fis av motivation till att ta tag i det hela vilket faktiskt har kommit att bli lite frusterande då jag helst av allt bara vill beta av allt som finns i samvetet så att jag kan njuta med gott samvete. Men det har jag ju glömt bort hur man gör så nu ska jag fortsätta chilla med pluggklumpen i magen. Godnatt.

77


Igår var det söndag och jag gjorde en lista jag tänkte lägga upp men nä blogg.se var skitkonstigt för min del. Kunde inte gå in på min blogg ens så det sket sig. Men tänkte att vi behöver inte låta den gå till spillo så jag lägger upp den idag istället. Jippi!


Vad har du på dig?
Svarta jeans, randig tröja och är alltmänt sunkig. Typ som nedan fast fettigt hår, osmninkad osv de e najs. 


Hur mår du? Mjoää, ok I guess. Ont i halsen och söndagsnere typ. 

Vad önskar du just nu? Att jag inte blir sjuk...vilket det känns som att jag är påväg att bli i denna sekunden. 

Vad har du ätit idag? Frukost med min älskling i form av bullar, ägg och massa annat pålägg. 


Vad ska du göra imorrn? Jag ska till skolan efter en sovmorgon till halv ett fast jag, emma och esther talade om att ha lite brunchmys innan den sena skoldagen startar, när jag sedan slutar har jag lite dötid att ta igen med någon eller där hemma det återstår att se och klockan 6 ska jag på spinning yeyy och klämma in lite engelskaplugg därefter...

Och på onsdag? Hmm ja onsdag det vet jag inte mer än att det är skola och sen hade det varit bra att träna lite också..

Vem saknar du? Saknar alltid en massa folk känns det som, dels sådana vänner som man inte alls hinner träffa tillräckligt ofta för tiden är en jäkla bov och räcker inte alls till. Sådana som har lämnat livet och mig på jorden. Också släktingar som man inte heller hinner träffa så ofta som man borde.

Senaste köp? Herregud jag minns inte haha. Vin var det nog förresten!

Vad skrattade du senast åt? Hmm antagligen någonting med Gustav.

Vad grät du senast åt? Vad kan vi skippa för det känns inte relevant men igår så två gånger. Är allmänt känslomässigt instabil sometimes. 

Vem sov du med senast? Gissa en gång! Gustav såklart hihi.


Vad läser du just nu? Har exakt precis påbörjat tredje boken av Haruki Murakamis böcker i 1Q84 serien. 

Senast sedda film? Alltså senaste film kan jag inte placera men jag har börjat slötitta på gossip girl.

Vilken svordom använder du mest? Typ fitta, fuck och fan tror jag. Massa f-ord vad hemsk jag är.

Vem var den senaste som ringde dig? Gustav ♥

Har du dejtat någon av en annan religion? Alltså det vet jag nog inte? Men tror inte det.

Dina tre senast inkomna sms?
1. Skorna är halvvägs på hahaha. Går om en min ;)
2. Haha jag tror er ;) <3
3. Nomnomnom (plus en bifogad bild på en englishbreakfast)

Vad stod de i ditt senaste skickade sms? Eller hur helt jobbigt :( <3

Vilken är din favoritfrukt? Om jordgubb kan räknas till att vara en frukt så är den the one and only. Fast den frukt som är liksom finast estetiskt är definitivt ananasen. När jag bor själv ska jag använda ananasen som prydnad typ som blommor. 


Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen tror jag -.-

Vad är du rädd för? Typ att vara ensam. Inte bara för mörkret dårå utan nästan mer rädd för mig själv.

En person du tycker är snygg?  Min alldeles egna Gustav.

Blir du lätt svartsjuk? Ja men det får jag väl erkänna att jag blir.

Din favoritkaraktär ur en serie? Får man lov att vara mainstream och säga Cassie i skins? Eller typ Effy, eller Cook.
Skins alltså I love you ♥


Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Gustav, suplise?!

Vilket språk hade du velat lära dig? Typ tyska hade nämligen hemskt gärna sett Berlin som ett alternativ att flytta till efter studenten men nu blir det london och lika glad är jag för det. Faktiskt så jävla taggad att jag dör!!

Vad för sorts killar faller du för? Men åh det vet jag inte...en sådan som Gustav liksom. Skitsnygg, snäll omtänksam, rolig, smart, alldeles jävla underbar helt enkelt. Sen så har man ju konstiga saker för killar som är värsta badass men det blir liksom inte pojkvänsmaterial eller något haha dno har ju ingen experience. 

Vart vill du åka just nu? Blir ni kanske förvånade om jag säger London? Det var inte predictable va? Har dock hemskt många andra ställen jag vill besöka men sådär på impuls vet man ju att london inte gör en besviken. 

Vad önskar du dig i födelsedagspresent? Hmm det får antagligen vara pengar som står på prioriteringslistan nummer ett också kommer jag bli i stort behov av en dator när skolan tar den ifrån mig lagom tills studenten. Men somsagt pengar för sedan flyttar jag hopefully omg.




76















Förstår inte vad problemet är på blogg.se men har försökt uppdatera typ sen i fredags men det går liksom inte att gå in på bloggen för att förhandsgranska inlägget eller ens kolla överhuvudtaget på varken min eller flera av deras bloggar, är jag ensam om detta eller?! Försöker iallafall trots att jag inte kan se hur det ser ut. Har blivit sjukt nostalgisk den senaste tiden. Antagligen tack vare allt himla framtidsprat. Kollar igenom gamla facebookalbum osv och även min kära hårddisk med flera år av minnen och ''åhh:ar'' över vartenda jäkla bild. Här har vi lite lloret de mar bilder för typ två somrar sen. Jäkla tid...måste du gå så himla fort? Du skrämmer mig samtidigt som jag är så sjukt jäkla taggad!

75










 
Det har varit två solskensdagar i lund och det känns ju hur bra?! Trots att det är bajskallt exakt hela tiden. Vill helst bara hem och sova lite grann och inte vara i skolan för jag är så himla trött och misstänker att jag lider av hundraårs sömnnbrist...trots att fallet nog inte alls är sådant. Men ikväll har jag lovat utgång såatte så får det liksom bli. Resten av helgen består av att sova igen all förlorad tid, övningsköra och ut på jobbjakt, vill helst glömma bort att plugga men det känns som att jag måste hinna med även det. Nu håller jag på att dö av hunger och vill att matsalen ska öppna genast!

RSS 2.0