193

 


I tisdags var det en bra tisdag och Malin kom hem till mig med frukost. Ledighet ni vet.



Lämnade min lya och begav oss ut på stokie upptäcksfärd.







Titta vilken fin!!! Några steg ifrån min nya bostad ligger den här magiska kyrkogården, aningen obehaglig men den här solskensdagen så var den fin. Önskar lite att min ivy mådde så bra som den ovan.








När Alice den fina slutat jobbet gjorde hon oss sällskap med middag på mitt golv. Malin hade även hittat en klockren LP som fick bli en gåva till Alice. Hemskt vad det ska sjungas om den där bruden. Förståeligt dock.

 Sedan blev det läggdags och innan det paradise hotel. Jag tittade på det tillsammans med popcorn.

192






Hoxton, Kingsland Road vi hade en bra tid tillsammans. Mycket minnen, bra men även dåliga. Nu är det slut på vår tid tillsammans i alla fall. Mitt första hem är nu ersatt med ett annat hem. Det känns så sjukt jäkla bra men inga hard feelings för känslan av ett eget första hem är så himla cool. Haha wooow gay nu är det iaf jag och Stokie mot världen. Life unexpected!

191


Livet. Nu är jag i en ny säng i en ny lägenhet med mitt skit som jag samlat på mig. Känner en tillfredsställelse med livet som jag inte riktigt känt förut. Jag befinner mig mycket av min tid i en bubbla av något jag inte kan definera. London du gör mig konstig och jag mår bra här. Nu saknar jag en ordentlig dator sedan är jag redo för att försöka lägga tid på det här med att blogga igen. 

Kärlek 


190


Inbillar mig att jag kan komma undan det här med att blogga men jag vill ju så nu är jag här igen. Försöker. Jag faller gång på gång för denna staden det känns så jävla bra att vara här och inte i Sverige. 





Det här var en bra ledig söndag med Alice som bestod av det den ska. En sen frukost på café 338, columbia flower market, brick lane och att bli full på happy hour. 


Faller somsagt gång på gång för det här fattiga londonlivet.






Alldeles iskalla slog vi oss ner på the bridge för att skvallra och planera bus. Sedan fortsatte eftermiddagen på kick med fotbollsfans men vi var där mest för billig öl och bra sällskap. Okej jag älskar london. Idag är jag ledig och ska försöka bege mig hemifrån snart med gårdagens smink osv det är så jag rullar. Sunkig brud men med kläder som ser dyra ut.

RSS 2.0