139


Alltså vill ha ett eget ställe att hänga på nu. Hittade detta igår och omg vem vill inte ha duschen i köket. Finns potential i denna lyan förtusan. Men det är ingen som vill svara oss på annonsen och inget telefonnummer existerar..

138




 

Idag var vi jävligt taggade på en rejäl englishbreakfast på the breakfast club men oturligt nog öppnar de inte förrän tolfte september vilket sög lite. Men en bit på samma gata hittade vi ett annat godkänt ställe. Alltså englishbreakfast ♥






Efter en visning och snack med en agency pausade vi välbehövligt och väntade på nästa visning. Tummar ner skulle tagit det vi hittade igår men vi var för långsamma eller veliga. Inte lätt när man inte har något att jämföra med.

Här är jag och jag köpte denna skjorta igår för sidådär 10 £ bra där brick lane. 

Nu sitter jag här och funderar på hur kvällen ska se ut och det finns ju en del valmöjligheter. Det är bra. Vill då bara ha ett place of our own nu. Det är varit så gött. Sedan börjar jag tänka på jobb eller något i den stilen. Gillar denna stad.

137

 



Idag var jag så brutalt bakfull och efter en misslyckad visning av ett rum så gick jag ensam till en park och dog bakisdöden. Min kära vapendragare drog sig nämligen till centrala för en jobbintervju.

Efter en timme av slumrande följde jag googlemaps mot brick lane och vandrade omkring där i någon timme.

 





Sedan kom hon tillbaka till mig och mot en rumsvisning. Om morgondagen inte ger bättre resultat får det nog bli den.



Sedan blev klockan mycket och man glömmer lätt bort att äta här borta. Nu är vi döden efter lite sömn och mycket dricka så nu är det gosdags under täcken och film. Imorgon ska vi äta monsterfrukost tidigt och sedan kolla ännu lite flera rum med en agency. 

Det går bra nu!

136




hehe tycker hemskt mycket om min klänning
 
Har hittat på hundra procent bus nu. Plötsligt är det allvar och jag flyr landet haha det här händer ju bara inte. Kan kanske förmå mig att förstå något om cirkus en vecka eller si eller så. Ballar ur pga saknad som redan existerar herre mitt arma hjärta läk. Linn nu kommer jag, nu ska vi ha så jävla kul. Bytar bloggnamn sedan till onewaytickettolonodon och blir kändis. Bli inte förvånade. Adjö jag och dexter ska nu mörda lite gött och våga-vägra-packa-klart. Kommer heller aldrig falla i sömn denna natt.

135


Egentligen borde jag inte sitta här alls just nu. Är bajsstressad och rädd och spänd och taggad. Skitsamma.

I förrgår var jag i Malmdö för ärenden och hade sällskap av Gustav. Tog mig äntligen tiden att ta mig till ett café jag länge velat till. Caféet vid namn ''Kafé Agnez'´var precis lika fint som väntat men bryggkaffet var äckligt.





Lyckades sno åt oss de bästa utav platser och jag hade min fina emmausfyndade sammetsklänning på mig. Kär!











Här uppe satt vi och hade koll över hela stället. Så himla fint. Precis så ett café ska vara, med udda stolar och porslin.




Och det var det Malmöbesöket förmodligen det sista på ett tag också.

 

Framåt kvällen bjöd jag hem lite vänner för alkoholkonsumtion och lite sista bus i Sverigeland.











Avslutar med en bild på denna snygga som jag kommer sakna så. Sedan hamnade kameran uppe på mitt rum och förmåddes inte att användas in på senare timmar. Nu ska jag packa vidare och försöka skriva ett någorlunda cv.

134


Mathilda vs livet ett noll. Det har äntligen rört sig framåt och en pinne på vägen är tagen för körkortet kan checkas av på att göra listan. Nu packar jag så smått, skriver lite cv, träffar personer mest hela tiden och börjar så smått inse att jag är påväg härifrån. På tisdag flyttar jag och jag är så taggad och så himla rädd. Linn hjälp!! Vad jag gör vaken nu är också en fråga men det beror nog dels på fjärilarna i magen. Från och med idag ska jag säga hejdå till mina första personer.




133








please please please let me get what i want this time
and why does it always rain on me 
and I wish you were here
and get me away from here, i'm dying
typ så

132

 

131


det var aldig meningen att bli såhär ledsen ända in i hjärtat och ända upp i halsgropen det var inte meningen att känna noll livslust det var inte meningen att känna kaskadspya på det som kretsar omkring mig ingeting var någonsin meningen. hur kan man lämna det enda trygga i världen och hur kan man ändå inte förmå sig att vilja ha det. jag har ändå släppt alla mina principer brutit alla mina löften till mig själv och till andra. mina ögon svider av något jag inte kan avgöra, är det av tårar eller är det av trötthet. utan att bli ett dugg klokare gråter jag ännu mer och fortsätter sova.

130


 


128





Jag vill också vara påväg mot mitt nya hem idag. Min sambo lämnar det här idag och jag är så förbannat avundsjuk, vill fly iväg precis samtidigt som henne för att jag behöver det. Herregud att vi ska starta upp ett nytt liv någon annanstans det är pirr i magen på den känslan och en känsla som den vill jag ta del av nu nu och nu. Kaffe, cigg brb.

127


Jag har handlat fyra böcker till priset av 80 riksdaler. Har precis idag läst ut high fidelity och ska nu påbörja tärningsspelaren.


Fyndat denna skjorta på myrorna för trettiotvå kronor, ändå. Ser ut som bokmärken.


Och nya favorit myströjan, kommer överanvändas och jag vet det.


Några timmar innan Håkan spelade på sofiero köpte jag mig trots allt en biljett och ångrar det inte.


Försöker rensa, slänga, ska sälja kläder, prylar inför london. Bra färgskala där Mathilda.


Fina pappa är grillmaester och tycker jag ska ta en ny profilbild till hans facebook.




Blev hemskt glad av regnväder, dels inget jobb och jag kunde ligga i min säng hela dagen. En lillebror var också social.







Jag tyckte att jag behövde sushi en dag som denna så jag fjäskade hos pappa och lyckades. Nu ska jag titta på filmen baserad på boken high fidelity och dricka te, bra bakisbestyr.

126




Godnatt och http://repeatreverserebuild.tumblr.com/

125


































 
Lite sommarbus från enskilda gånger då kamera fått vara med.

124






 

 

 
äta, läsa, läsa, sova, gråta, dö, leva.

RSS 2.0