26

Ja det här är jag idag. Tuff dag för kropp och själ liksom. Nu är det middagsdags med otroligt saknade
brudar följt av mys med min fina pojke som äntligen är hemma igen från smålandet och julfirande. 

25

Lite mobiltrams från de senaste dagarna: Här är jag som är väldigt trött mitt i skolstressen sista veckan med mitt fina skal. Också en bok som jag nyligen började läsa och världens finaste bokmärke på en sovande pojkvän.

Här var det dags att klä granen. På en sådan dag där hela dagen består av pyjamashäng. 

När jag hade duschat så torkade mitt hår såhär fint av sig självt. Finaste och bekvämaste byxorna i manchestertyg.

Slog in julklapp, drack te och lyssnade på LP. Sedan var det julklappsbyte med mitt hjärta.

Blev otroligt uttråkad fast lovet typ varat i en dag så pistonhead och finaste Ems räddade mig en sådan kväll.

Här är en favorit av ölsorterna som jag drack på wraphouse. & här är en Mathilda hemma hos emsi. 

Dagen efter tittade jag på grinchen. Sedan var det dags för ett litet julfirande med julklappsleken.

Pappa blev farlig med stora tomtebloss och sin ''too late to die young'' tröja så cool haha. Också jag idag, julaftonsklädd.
Trots åtta personer i julfirande blir det så många paket. Alltså va? Kalle Anka myset idag klockan tre.

Och en glad tjej som säger god jul. Nu har släkten lämnat ''släkten är alltid värst'' eller hur är det man säger? Kvällen slutade konstigt och lite kaosartad inte som jag planerat eller tänkt mig. Men så är väl livet det med. Det har varit julafton iallafall.

24

God Jul! De allra juligaste pyjamasbyxorna är på precis som alltid annars och igår tjuvstartade vi julen med en väldigt liten del av familjen. Bäst av allt att jag fick somna med min fina och även vakna med honom på självaste julafton. Sådan lyx alltså. Denna morgonen har vi hunnit med en grötfrukost med pappas goda risgrynsgröt och tittat på det sista avsnittet av julkalendern. Och nu är min fina man närsomhelst påväg mot de småländskaskogarna.
Jag hade tänkt hänga kvar ett tag till i sängen innan jag gör mig iordning för att ta emot resten av den lilla släkten som ska dyka upp idag för att äta alldeles för mycket mat tillsammans med oss. Idag ska jag bara mysa så himla mycket! Heeiidoo ♥

23

 




22

Idag är det den tjugoandra december. Har varit stressad som jag vet inte vad in i det sista vad det gäller skolarbeten och sådant tråkig som tillhör. Men fan jag lyckades med att lämna in allt skit och nu kan jag inte riktigt förstå det men jag kan njuta och göra vad jag vill! Igår hängde jag hos min älskling, åt middag, tittade på ''på spåret'' med familjen sedan bäddade vi ner oss under fluffiga täcken och tittade på Harry Potter och de vises sten. Så himla mysigt. Idag ska vi klä granen och jag ska göra vad jag vill. Typ läsa utan att känna ångest för att jag inte pluggar. Herremingud ett jullov har aldrig kommit så passande.

21

Mycket trött tjej som skriver som också önskar att gå under jorden lite grann. Sitter mellan två förjävliga skrivuppgifter och vet inte var jag ska ta vägen. Haha gjorde precis the perfect egg lyckan! Peppar sista dagen i skolan idag. Jag ska sova såååå länge imorgon bara för att jag kan. Och äntligen kan jag ha de där sänghängs dagarna med min man. Det ska iallafall bli sååå himla skönt de här med jullov. Hoppas också på att kunna införskaffa en ny älsklingskamera i mellandagarna...
 
tumblr

20

Är trött. Inte alls van vid denna pluggångest. Orkar verkligen inte ta tag i någonting heller för den delen. Jullov oh my vad det ska bli välbehövt. Dock inte billigt med jul och nyår och allt där emellan. Vilket blir nästa problem. Nu vill jag bara ligga i en säng och gosa med min älskling och dricka te och kolla på julkalendern. Men istället har jag ångest för att jag inte pluggar och inte kommer någonstans. Går inte. Det är stopp, jag har en spärr där inne som inte är vänlig. Nu ska jag äta för det är kul.
 

19

http://repeatreverserebuild.tumblr.com/
Träffade nämligen en viss Zaffe på bussen förra veckan och han var besviken på min icke existerande uppdatering på tumblr (vilket jag också är). Det var dock alldeles för lätt att börja och nu är jag stuck again. Fina bästa tumblr I missed you ♥

18






Iphone får leverera min helg i bilder. Det dröjer innan en seriös kamera får göra det igen tror jag. 

17

Det här är jag och jag behöver seriös hjälp med att plugga. (bild tumblr)

16

Jag är sorgsen för att jag inte längre kan fotografera. Dumma jävla kamera varför var du tvungen att gå under så hastigt. Enda saken detta faktum medför är att jag faktiskt blir lite tvungen att plöja igenom orörda mappar av bilder och ge dem lite liv i photoshop. Det är ju bra. Just nu saknar jag min pojke. Han är på festligheter och det är inte jag. Väntar uppe på att han ska komma hit, för att somna i den famnen är det finaste som finns. 
 
Min snygga kille som allt för ofta får ställa upp som modell hihi. 

15

Jag måste ju göra detta igen. Så fint med rosa hår!! Synd bara att det typ varade i en vecka...

14

Idag har jag varit jätte dålig. Jag har gjort allt för att inte plugga och det känns dumt nu när jag börjar bli alldeles sömning. Jag har städat och bara pillat på allt inne på mitt rum, tittat på white collar, läst i fina sputnik älskling som jag inte riktigt vill ska ta slut och nu precis har jag gjort smörkola...skärpning. Fast näää jag orkar inte. & imorgon är det fredag det är skönt förutom att då närmar sig inlämningsdagarna ännu mer. Big no. Åh också vill jag ha en alldeles egen goskatt.

13

Så himla sugen på att fotografera. Åh vetskapen om att det iallafall dröjer till julafton tills jag kan göra det igen suger så himla mycket. Får hålla mig sysselsatt med att redigera bilder som än så länge bara har hamnat i trista mappar utspridda på datorn.

12

Denna julen önskar jag mig:
 
 
**Systemkamera - jätte sorgsen över min d60 som bara dog på en studiofotografering
 
**Tekopp från Rörstrands ''mon amie'' serie - som är så himla dödsfin
 
**Kusmi te - för att jag inte ens har råd att köpa mitt eget te
 
**LPskivor - till exempel Bon Iver och Håkan Hellström
 
**Pennor - stabilo, point 88 fineliner
 
**En hel del böcker - som ''Kafka på stranden'', ''1Q84 tredje boken'', ''Vad jag pratar om när jag pratar om löpning''      dessa av Haruki Murakami. ''Kapitulera omedelbart eller dö'' - Sanne Näsling. ''Det är så logiskt alla fattar utom du'' -   Lisa Bjärbo. ''Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag'' - Sara Ohlsson. 
 
**Presentkort är alltid välkommet - tänker mig typ lagerhaus eller hm kanske
 
**En katt - för jag vill ha en myskompis som alltid finns i min säng
 
**Pengar eller ett jobb - viktigt till londonresan..
 

11

Helt plötsligt lyfte några kilo från mina pluggaxlar. Inte för att jag fått något skolarbete överstökat utan för att jag ska till London på sportlovet. Ohmygaaauwd fan vad najs. Limpan och Louise ringde och körde en spontanbokning bara sådär också ska vi bo på picadilly. I'm so happy. Helt plötsligt. Fy vad underbart, lite lyckorus en tisdag som helt plötsligt blev många gånger bättre. 12 timmar i skolan är lite sådär så att säga men nu är det glömt. Nu ska jag plugga. Fast nä. Jag ska mysa, i min säng med te massa ljus. För att nu är jag glad. Jag orkar inte oroa mig. Nedan: the london pic med stort THE. Sleep well.
 

10


Trött som ett jag vet inte vad. Idag var en sådan dag jag bara inte kunde gå till skolan. Hade följe till bussen med och från mitt hjärta (där vi stod och gäspade) sedan gick jag hem i snön. Som gör mig glad. Det är så himla fint. Spenderade jag hela dagen i kökssoffan med snöfall utanför. Har redigerat massa bilder, druckit ohälsosamma mängder te, skrivit önskelista och saknat honom tills han gjorde sällskap igen. Varma mackor, mera te och white collar tills jag begav mig på ett träningspass. 

9


Lite helg. Fredagen dog jag hemma med pappa och min fina, jag bara sovsovsov massor och åt god mat och var pensionär framför på spåret. Lördagen spenderades med en pappa i malmöstad. Sedan var det artonårsfest för Kimpis. Idag har jag varvat bakis med sån jävla snölycka. Det är så fint! Tittat på Kiki's delivery service, som var så bra och fin. Nu vill jag inte vara en ensam själ längre så jag ska pulsa i snön hem till mitt hjärta. 

8

Fotograferade en Linnea till en skoluppgift.

7

Jag tror att jag alltid vill ha snö och julkänsla i kroppen. 

6

Herremingud vad jag älskar att träna. Inte för att det händer ofta, men om jag är duktig sker det två gånger i veckan. Nu har jag lovat mig själv för femhundraelfte gången att jag ska klara av att gå ner i spagat. Nu jävlar, ska jobba på det varje dag. Förresten igår hade vi innebandyturnering. Vi vann jätte mycket! Fast nej. Inte mycket bandy på bilderna heller. Haha. 

5

Är så kär. Så kär att när jag ska förklara för honom får jag tårar i ögonen och får istället inte fram någonting. Ingeting jag säger känns heller tillräckligt. Saknar honom vartenda sekund. Vill inte vara utan dig, kan inte ens det. Jag vill sova med dig varje natt, hålla din hand i kylan, göra frukost och smyga tillbaka ner i sängen, känna mig trygg med dig vart jag än är, dricka mitt te medan du dricker ditt kaffe, titta på My neighbour Totoro för att det är den finaste filmen, lära mig spela dina datorspel, äta goda saker precis hela tiden, prata om lägenheter och om saker som vi ska ha och göra, en Totoro säng, väggar med bokhyllor och böcker överallt, jordglobar, flaskor med droppande ljus, en fönsterkarm att sitta i, udda stolar och koppar, också vill jag lyssna på LP och vända på skivan stup i kvarten, fotografera dig precis när som helst, möblera om i ditt rum, låna kläder av dig precis som du gör av mig, promenera utan att ha ett mål, skratta tills jag gråter, ha en töntigt cliché kuddkrig så att det känns som att det är en film, dela samma hörlurar på bussen och på promenaden, att du ligger med ditt huvud i mitt knä och jag pillar dig i håret, när du ''ryggar'' mig så att man nästan somnar, somna bredvid dig, i din famn, framför dig, bakom dig, resa till alla destinationer som går, vakna på vardagar och aldrig vilja gå upp vi överväger alltid att skolka för att kunna stanna i sängen hela dagen. Kan hålla på föralltid. För att jag kan inte förklara vad du är för mig. Fina jäkla pojke. Nu får det räcka. Så, publicera.
 
fan vad gay men det är så himla sant. jag älskar dig
punkt
 

4


3

Vaknade till ett fint vinterland och placerade oss framför brasan för att kolla på julkalendern. Som sällskap hade vi varandra, den mysiga katten och en kopp te. Finaste älskade pojke. 
Sedan gick vi ut i fina snönvädret precis som alla andra. Höll varandra i handen, frös tillsammans och sånt. Holy vad jag önskar att alla dagar vore som den här. Har noll procent motivation till att ens resa mig från sängen imorgon och gå till skolan. Och det vet jag redan nu. Jaja. Såäre. Godnatt.

RSS 2.0