159

Veckans humör: Ganska bra, jag är sväning i mitt huvud som alltid bara.
Veckans vill ha: Pengar är alltid hemskt välkommet och kramar.
Veckans köp: En hatt jag inte vill ta av mig, levi's byxor, en blus, byxor i paisleymönster. Mat och öl också såklart.


Veckans favoritplagg: Utan tvekan min nya hatt, byxorna delar nästan samma plats.
Veckans frisyr: Utsläppt som det oftast blir och med alldeles för mycket utväxt.
Veckans händelser: Jag har fått jobb, utflykter med bästa utsikterna, druckit öl, vin med fina personer.

Veckans sämsta: Att jag inte börjar jobba förrän söndag. Är ju så hemskt rastlös vill göra något av mina dagar. Tomt kylskåp.
Veckans saknad: Ett större londonumgänge för när alla är upptagna med sitt vad gör jag då? Mina fina där hemma med...
Veckans festligaste: Massa öl, bearnesås och brakmiddag. Att öppna kylskåpet och få äggmeddelande från en fin sambo.

Veckans måltid: Kyckling, klyftpotatis, kokta morätter och bea såklart!
Veckans borde: Kan en svara inte lägga för mycket pengar på saker och ting? Bleka mitt hår är det också dags för.
Veckans godis: Popcorn och marabouchoklad som Linn fraktade hit från Sverige.


158

 
 
 


Lördag i London och jag mötte upp Alice och Nathalie i Covent Garden, community celebration ägde rum. Varav vi sedan besökte Malin på hennes lunch och promenerade runt i fina folkfyllda kvarter och gränder.



Malin



 

 



Folk stod i kö för autografer och vi undrade var kändisarna var?

Hittade en kändis tillslut hon heter Malin.
 
Att dregla över kanelbullar, wienerbröd och godis som är för dyrt är en återkommande syssla.



En dösnygg Alice




Vi styrde kosan hem mot Malin och Alice för en middag, funderingar angående den billigaste transporten i London och förande i deras mysiga studio. Jag tror faktiskt att jag önskar mig en cykel pappa.




''Jag måste sluta spilla så mycket, jag har inte råd med det'' (citerar Alice) kan ni då förstå hur fattiga vi känner oss kanske? Två liter tescocider för två pund är dock helt okej för plånboken. Sedan åkte vi hem till mig och Malin kom springande direkt från jobbet med vin och muffins. Sedan spenderades resterande del av natten i Dalston och slutligen med kebab och halloumi som tydligen stavades helloumi. En lördag i sitt esse ge mig fler.

157

 
Åhh mina älsklingar vad gör vi utan varandra och lbs!??!!?

156

 

Ledsen tjej skulle söka jobb succsess at last & en ensam middag framför Dexter.

Någon kriminell som klottrat på cargo's toaletter & jag i min nya dyra secondhand hatt.


Känner kärlek och bekvämlighet till mina nya fina byxor.

Lite såhär såg jag ut en dag i jobbdjungeln.


Spatserar stolt i urblekta levi's & två öl för 5 £ är helt okej skulle jag vilja påstå.


Dagen efter provjobbsfrukost, holy & fina primrose hill, utsikt över grått london.
 

Me my luv and greenwich som var så himla vackert & plötsligt tog DLR:n oss till New York.

Tänke att denna primarkdräkt för endast 6 £ skulle göra sig på klubbarna nu till halloween.

155

 


Igår var det utsiktsäventyr på gång igen. Den här gången styrde kosan oss till Greenwich.














Överväldigande fint var det här också. Mycket turister men det var ganska förståeligt. Mackpicknick har aldrig smakat så bra som här. Alltså åk hit det var så fint och london känns inte riktigt lika platt.

 

 
 
 
 
Ännu en dag med åh i varje mening. Men inte var vi trötta på utsiktsplatser efter det här äventyret utan åkte glatt vidare till O2-arenan för ännu mera vacker londonview. Kan en dö flera gånger om så gör jag det lite nu.

 

 





Bra turistdag som slutade med brakmiddag i vårt lilla hoxtonrum! Nu är jag stendöd och vill dricka öl men är för trött för ansträngning. Ska börja med att köpa tandkräm på poundland hemskt kul bestyr osv.

154

 
Baked beans i all ära men något annourlunda till frukost satt rättså fint. En croissant fylld med pesto, mozzarella och tomat. På mitt provjobb dagen innan låg nämligen världens gosigaste café inne i butiken. Varav de på kvällen ändå skulle kasta allting som blivit över. Klart en vill ha lite kvällsmat/frukost som är gratis!



Alltså vår agency...de har ju varit lite sådär med en del saker. Vi skulle få tjocka gardiner som skulle hålla ljud och ljus ute från den lite för trafikerade gatan utanför. & han kommer in med de här. Alltså jag kan inte annat än att skratta. Hjälper inte för något av det och är bara ganska fula. Tack Ali! Nu låter jag säkert elak men det har faktiskt varit lite under kritik. Speciellt attityden.

Fyndat blus på rokit för 10 £



Sedan var det utflyktsdags så jag mötte upp min homie i camden för att upptäcka. Här är vi framme, nästan.







Alltså hur vackert är inte det här. Tänk lite ölkubb eller brännboll på den här platsen.



London jag gillar dig Du har ett svart moln över dig.
 






Alltså konstant åhh för det är så himla fint överallt.




En Mathilda som trivs här så jävla bra! 




Efter att ha gått lös lite på sainsburys och sedan i köket så var det vinflaskans tur. Ett måste att upptäcka staden om natten varje gång en inte har något måste dagen efter. Som nattmat blev det lite för satsigt med blå bands bearnaisesås direkt importerad från Sverige med nuggets och klyftpotatis haha. Glada grannar när vi skramlar i köket mitt i natten. Fint sedan att somna till torka aldrig tårar utan handskar. Nu är det café 338 tur att mätta våra magar.

153

 
Fyra veckor i London har jag lyckats leva. Känns som att jag bott här hundra gånger längre på något konstigt vis. Det har jag sjukt nog firat med att skaffa jobb idag. Herre min gud vad kul och himla skönt. Öl har jag konsumerat, mat har jag ätit, cigaretter har jag rökt och jag undrar fortfarande hur någon så plötslig kunde göra så ont. Nu ska en väl äta något som alltid och se på något underhållande som redan beskådats hundra gåner om, sakna sovkompis, efterlyses? Så får du mig ändå.

152


 

Hejhejhallå! Idag har jag varit på jobbintervju, gått loss på mitt kort och handlat för dyra saker. Hade liksom inget annat för mig, då blir det lätt så. Hatt, byxor och tröja fick det bli plus byxor och skärp igår hehe. Också får man inte glömma bort att när man bor själv måste en handla mat för dyra pengar med. Nu är min kära sambo hemma och vi har ätit pasta med köttfärssås och ska nu ut för att dricka öl. Men inte för sent för imorgon ska jag provjobba...snälla låt detta gå vägen jag vill ju så hemskt gärna. 

151




Idag söndag precis som överallt annars men här betyder det ofta brick lane market. Så jag mötte upp en Alice på Shoreditch High Street för att strosa, hänga och äta det är sånt man gör en ledig söndag kom vi överrens om.






Alice spanar in lite sköna sk8ter boys! 



Palmer finns här många, det är Glenn's syskon också en del väggmålningar.



Sedan fick vi spatt och skulle precis som andra ta bilder på oss själva. Våga vägra bh. På den här bilden lägger jag någon-tittar-på-mig-nu-alice posén. Har även lite sittsår på magen osv. Denna dag införskaffade jag mig ett par byxor som jag från och med nu inte alls vill ta av mig också fyndade jag ett skärp för ynka tre pund helt okej dvs. Ikväll är jag ensam för min sambo helt plötsligt befinner sig på svensk mark, alltså va? Tur att hon kommer hem till mig imorgon igen hihi. Saknar henne och vill kolla skins och dela säng. I like it here, har jag nämnt det? Nu fortsätter min kväll i ingen takt alls. Ska se klart mitt sista existerande Dexter-avsnitt (jag vill ha ordentligt internet!!!), dricka te och somna om jag känner mig själv. Godnatt.

150

 


 


Hej hå idag har jag sökt jobb. Vill att någon ska ringa till mig och böna och be för att jag ska jobba hos dem. Men det drömmer jag mest om, får helt enkelt fortsätta kämpa vidare. Har iaf uppdaterat min to do-lista här i englandet eftersom jag tagit mig runt till fots lite grann och även med buss. Det är fint. Kommer nog aldrig bli uttråkad här. Också har jag hängt med Alice för vi arbetslösa, man måste hålla ihop annars blir det sorgligt, det gör vi bra!! Handlat massa mat har jag också gjort två stationer härifrån och städat i vår lya. Tänkte att jag ska vara snäll mot min sambo och göra mat åt ett jobbtrött huvud. Dessutom är det fredag och jag är aspepp...men nu jobbar folk och kommer tydligen hem aströtta. Det suger ju..iaf glad fredag! Blev förresten tillfrågad lite sådär lätt av mannen som driver café och restaurang precis nedanför oss. Men går det an att jobba en trappa ner? Bekvämt ja men inget nytt. Hmm låt tänka tills jag blir desperat. //Hemmafrun

149






nej

148






Jamen visst tusan klassar iphone ut systemkameran med hästlängder. Mhm. Size does matter folks. China Town och äta på o'neills är inte helt rätt egentligen med det gjorde vi ändå. Revolt ett, två och tre, Stolen youth, dagens ungdomar osv.





Kvällstid kom Alice, Malin och Eskil som är Malins pojkvän på besök. Där satt vi i vår lilla lya och lyssnade på hiphop innan vi gick ut på kingsroad. Vi var i ett kärt prag en stund sedan mer kärleksfulla på the love shake. 



 

Hej söt Alice!

Ben i toalettkö. Sedan gick vi på vidare äventyr Alice och jag, slutligen letade vi kebab men ingen ville ta emot våra kort så vi gav upp gick hem och somnade gott. Nu sitter jag här. Alice gick efter frukost, min sambo gick tidigt imorse för att jobba och jag är arbetslös och finner ingen motivation. Istället skriver jag listor om saker som jag vill att folk ska ta med sig till mig, om inköp och om bestyr. I'll just eat today and I'll start my diet again tomorrow. Så stod det på tumblr jag håller med föralltid. Nu vill jag skriva brev, vykort, hänga med Dexter, läsa och fortsätta dricka te. Jävla myskärring!! Förresten 21 november kom hit och träffa sigur ros med mig pretty pretty please. Den odödliga yuccapalmen hälsar att han dör av rökelser i roten.

147



måndag, ser ut såhär ungefär, pendlar mellan säng, kök och toa. mår ganska illa.

som om ingenting har hänt

146












Planscher och vimplar var det. Det artar sig här hemma, jag trivs på vårt rum.


Vår kära granne som är helgalen skrev ut massa bilder när han var hög och vi fick en del av dem. Kylskåpsmaterial.





Nu sitter jag här i vår soffa och äter frukost för jag råkade sova alldeles för länge. Borde gå ut med CV:n. En bra början är iallafall en dusch och sedan skicka ut lite online. Inte bra att vara såhär hemskt trött det här skedet av livet. 

145


Här ligger jag och tuggar kex i en säng alldeles själv i min nya stad. Det kan lätt bli ensamt när den lilla umgängeskrets man har i denna stora stad änsålänge är på annat håll. Så somsagt tugga kex tillsammans med john travolta i pulp fiction sysselsätter mig ikväll och inatt. Det blir lätt så när man är arbetslös och dan. Idag har vi iallafall styrt kosan till vårt brick lane i jakt efter billiga prylar som bord, mattor, lampskärm. Lyckades väl sådär men desto bättre på en annan front. Vimplar i blått, rött och vitt pryder nu våra väggar även två nya planscher med vettiga budskap sällskapar väggen ovanför vår säng. Imorgon jakt efter ett jävla jobb ännu en gång. En kväll som denna är det lätt att sakna. Det känns ju så knäppt att jag är här plötsligt? Godnatt.


144

 
 



Tydligen tycker jag om att fota mat så i detta inlägg blir det därför en del mat så att säga. Här har vi bakadpotatis, oförskämt mycket smör och salt med stirfri framför skins i soffan. Bra middag.

Vi fick en ny säng som jag samma kväll fick inviga ensam med Dexter hehe.



Dagen därpå besökte vi The Breakfast Club Hoxton alldeles runt hörnet. Holy salmon ily.





Kvällsbestyret blev att laga middag, dela på en flaska vin och dricka öl. Sen åkte vi genom engelskt skyfall hem till Alice och Malin för häng med dem, en Matilda och deras granne med kompanjoner för att sedan fara vidare ut i natten. 



Jag hade svarta kläder från topp till tå kvällen i ära. Sedan avslutade vi natten/morgonen hemma hos oss med bajsvatten, öl, pasta och nya bekantskaper med vår granne. Bra kväll. Nu är det lördag och jag är pepp och hungrig.

143


Tänkte nu att jag skulle berätta lite om hur det går för oss. Här är linn en vacker dag vilket var en classic dag alá oss. Äta mega frukost, leta leta leta efter agencys som kunde fixa bostad åt oss. 

Tittatitta Café 338 i Bethnal Green bjöd på mega englishbreakfast för inte mer än sex pund. Orkade cirka hälften. 

En dag var jag och hängde med Malin och Alice i deras finafina studio. Här har vi Malin vid spisen.  

Denna morgon såg det ut såhär i vårt alldeles egna rum på Kings Road. Bra frukost med vitt bröd, baked beans, smör och majonäs. Farligt fettigt osv men otroligt gott. Jag sitter fortfarande här.






En natt fick vi fnatt och gick lös på vår vägg. Konstnärer är vi båda två. 

 

 




Här kom det en bomb bilder på det som artat sig i rummet. Finns lite fix kvar att göra som att tvinga hit agencyn med ordetliga sängar för just nu sover jag i bäddsoffan pga andra sängen vi har är det äckligaste och obekvämaste vi sett. Tänkte att ni tyckte det vore kul att se hur vi bor iaf. Sitter och väntar på att min sambo ska komma hem från cv-bombning. Igår provjobbade jag i 10 h, konstant stående eller springande hela dagen. En skobutik i camden, sjukt krävande tydligen. Men jag fick jobb så det bådar ju gott för ekonomin, vet inte än vad jag kommer tjäna dock men på söndag får jag reda på detaljer. Fan vad läskigt. 

142

 
 
 





 



 
 
Mobilbilder när de är som bäst at your service. Vi är hemma, äntligen. Städa, städa, handla mat, handla möblering, bra-att-ha saker som aldrig tänkts på förut i min värld. Mycket att lägga ut nu i början av det här livet. Allvarligt men så jäkla kul. För första natten sover jag nu själv i vårt fina mysiga rum i Hoxton. Jag gillar det här hemskt mycket. Nu ska jag krypa till kojs, dricka upp mitt te och somna till Dexter för imorgon ska jag provjobba för första gången någonsin. Jag är livrädd. Godnatt.

141

 









 
 

Det har inte hänt så hemskt mycket saker i våra liv förrän idag. Förutom att denna stad är så bra, fin, läskig, ruinerande osv, är taggad. Vi har varit totalt uppgivna med vårt bostadsletande dock (dumma studenter som invaderat staden och så) men idag ringde de tillbaka från en agency varav vi var och kollade på ett ställe hos och det var ledigt igen. Ett hemskt sunkigt rum i en hemskt tja sunkig flatshare. Sjukt centralt det vill säga nära vårt östra london där det från ovanvåningen osar lite gött med gräs. Skitsamma äntligen någonstans att ta vägen. Nycklar får vi förhoppningsvis imorgon och blir ännu lite fattigare. Sedan kan vi ta tag i något liv efter helgen för imorgon ska vi fira. Om fallet är så. Det får fan gå vägen nu.

140

 


När det inte blir englishbreakfast för oss kan de se ut såhär eller så startar vi bara dagen med ett meal från bk eller kfc. Det är nyttigt osv, förhoppningsvis ändrar vi på de vanorna tids nog. Det krävs en bostad



En dag var vi tydligen lite hemsjuka och gick till café fika och åt köttbullar och drack svenska drycker. 





Gosig bakgård som attans. 

 




 
 
 

Sedan promenerade vi till ett tak för att gå på bio under nattsvart himmel och skyskrapsutsikt. 


Vi tittade på beasts of the southern wild vilket var en mycket fin film i kylan på taket. Dagarna smälter lätt ihop här eftersom vi sover länge och hänger på gumtree ihopp om ett rum eller en studio i overkomligt pris i östra london. Det är svårt tydligen och vi är lite trötta på det där med att leva i resväskekaos. Men det kommer. Är så taggad på det kommande. 

RSS 2.0