189


 


Jag låtsas att livet kommit ivägen för det har jag försökt, att skaffa något som heter liv. Sluta se så oförstående ut





 





Jag inser gång på gång att jag bor här och att jag vill bo här. Det kan behövas lite trygghet ibland bara.



Den första julen på egenhand utan föräldrar men med vänner istället.




Ledighet med kaffe och mönstrade skjortor ibland ser det ut som att jag är rik och vilsen. 



Oklar toalettdör i vårt hus och kärlek men obesvarad (alltid obesvarad) på en annan. Kort och gott låtsas jag att jag är upptagen med med viktigheter när jag i själva verket är det. 

188





Nu är det plötsligt redan två dagar sedan det var söndag, jag var ledig och äventyrade lite med Alice.


På måndagen alltså igår var det jobbdags och jag hade på mig min nya skjorta som jag diggar trots flertal storlekar för stor men vad gör väl det när den istället liknar en kimino på mig.

Idag var jag oplanerat nog ledig igen vilket även betyder att denna helgen är prydd av arbete isället för bus. Iaf vaknade jag av en sambo som åt frukost och hon gick sedan iväg för att möta sin mamma. Själv drog jag mig i sängen mycket länge innan jag fick fnatt och storstädade vårt rum för första gången på evigheter. Efter lite ärenden har jag gjort det himla mysigt här inne! Den första alldeles egna julgranen är på plats. Nu taggar jag paradise hotel för att jag är dödsberoende av det, jävla skit haha. Också ska jag krypa ner i rena, nytvättade lakan. LYX!

187




Sundayfunday har spenderats med Alice efter en liten sovmorgon. Möttes upp på gatan bakom mig och promenerade mot columbian road för på söndagar är det flowermarket där. Alltså JULKÄNSLA!! Första december och hur mycket julgranar som helst. Jag köpte mig en liten en. Glenn var ju ändå inget bra på att bära upp julkulor.






Många frestelser men lite pengar gör himla ont i shoppingsjälen (ja den existerar).




Dagens fina sällskap Alice. Vi drömde oss bort bland mysiga kvarter och önskade att vi bodde där istället. Varje dag blir jag lika överväldigad av denna charm,



Hamnade mitt i alltihopa på hackney city farm och fastnade på polaroidbilder tillsammans med grisar och andra spännande varelser. Det var ett himla bra bestyr det där.





Alltså lille gris du är så tjock och söt å vi bor nästan grannar <3



Hungriga och kaffesugna begav vi oss till brick lane för macka, kaka och kaffefika på kahaila. Var inte direkt ensamma på en söndag med marknad och allt men det var precis vad vi behövde. Denna eftermiddag/kväll har jag spenderat med lite städning, matlagande, skypesamtal ja typ det och SOLSIDAN förresten! Fortsätter i ett lugnt tempo framför diverse filmer, serier, är för rastlös för mitt eget bästa och kan inte se en hel film inte ens ett helt avsnitt av något. Imorgon är det dags för ännu en av alla dagar jag spenderar på jobbet. Godnatt.

186










Mina dödsfina och bästa vänner i hela vida världen besökte mig för cirkus två veckor sedan. Saknar dem så!!! Inte lätt med ett distansförhållande till de här två. En vacker dag bor vi i ett kollektiv tillsammans det har jag bestämt!

RSS 2.0