185


Veckans humör: 
Alltså sorgsen men även så himla lycklig för fan vad jag påminnts om alla dessa fina människor som existerar i mitt (mitt!!!) liv! Trött osv har jag också varit pga aldrig får/kan/vill sova ut.
Veckans vill ha: Är det tillåtet att svara vår, solsken, parkhäng och öl? Det här har ju precis börjat. Iaf så ser jag så hemskt himla mycket framemot londonvår det är väl inte så himla konstigt i denna istid.
 
Veckans köp: Tja förra tisdagen var dagen innan jag for till Sverige (pepppp!!!) och då köpte jag en playsuit i jeans och en basebolltröja, från mitt jobb då såklart. Varför? För att göra plånboken ännu lite tunnare.
Veckans favoritplagg: Min hatt som aldrig slår fel, min lilla päls och mina transparenta capes, (hur stavar en ens till det?) känner mig så dramatisk på gatorna, en sak till och det är min svarta kappa.
Veckans frisyr: Har mest kickat det vanliga utsläppta och någon tid med sammetstoffs mitt på huvudet.

Veckans händelser:
Massor! Sverigebesök som innehöll en hel del fint, behövde den kicken. Nu är jag tillbaka på fina jobbet och i London och det känns himla bra det med.
Veckans sämsta: Säger vädret och att sakna.
Veckans saknad: Mormor, familjen, vänner, obesvarat fast besvarat.
Veckans festligaste: Träffa mina festligaste festligheter till personer i Sverigeland! Det var extremt festligt.

Veckans måltid: Har hunnit bli lite bortskämd där hemma men nu är det tillbaka till pasta, ris, kyckling osv.
Veckans borde: Orka laga mat, städa i vårt äckelhem.
Veckans godis: Alltså svensktjäklalösgodis och marabou!!!
Såhär glad. Nu sitter jag oklart nog och försöker dricka whiskey, lär mig sakta sakta.

184







 

Är hemma i min lilla by nu! Idag är det fredag och jag är så himla glad! Varit hos tandläkarn också, sånt en ska passa på att göra på hemmaplan. Dricker lyxöl just nu med pappa och väntar på en ordentlig familjemiddag. Puss och kram min familj är finast och bäst mina vänner med. Dör inombords <3

183

 















 




Alltså lilla jag vet inte vad jag håller på med och mitt huvud är överallt, men på ett bra sätt nu. Små ögonblick från mobilen finns det ovan från jag vet inte den senaste tiden cirkus. Två delar som saknas inuti mig har varit här och fy vad bra det kändes. Det sjuka är att det är precis att man aldrig ens varit ifrån varandra. Finaste underbaraste brudar. Jag flyger till Sverige imorgonkväll för en tråkig sak somsagt men passar på att stanna några dagar till. Önskar mig gräddhyllanhäng, botanöl, emmas säng, kök, bakgård ojoj vad knäppt det här ska bli. Men först kvällsmys med min sambo och en jobbdag emellan mig och sverigeland.

182


Ni vet när livet inte går särskillt bra, när allting som inte bör hända händer precis samtidigt. Nästa vecka åker jag hem i några dagar för en mindre kul sak att ta itu med. Min fina underbara lilla mormor ska begravas. Jag tror inte att jag kan förstå vad som faktiskt har hänt förrän jag är hemma. Jag fösöker hålla modet uppe nu. Jag bor i london, jag har den finaste sambon en kan ha, ett jobb som är helt okej att gå iväg till och om några dagar kommer hela mitt hjärta, sinne, själ vara fulländat herregud emma och esther kommer hit!!! Nu ska jag krypa ner, titta på mad men för det har jag fastnat i och ladda upp för en hemskt tidig jobbdag.

181




Tiden med mina föräldrar gick snabbt och det blev lördag. Efter ett besök i vår bostad för att lämna av en del grejer som de tagit med till mig från sverige tog jag dem till café 338. Surprise?





Sedan åkte vi vidare till camden för det hade familjen aldrig sett. Efter strosande bland fina och knäppa saker slog vi oss ner. Pappa tog en ölpause och jag provade en morotskaka, sebbe och mamma tog en kaka men den var äcklig och smakade mjöl. 








Kvällstid efter strosande på oxfordstreet och en del slappande på hotellrummet var det dags för ett restaurangbesök. Jag hade önskat skaldjur och så blev det. 

 

Så himla gott fick äntligen äta upp mig ordentlig och skämmas bort med extremt god mat. Delade på en massa olika tallrikar till förätt och sedan åt jag en himla god skaldjurspasta.  Sedan följde jag med till hotellet ännu en gång och sedan tog vi förväl för den här gången. Så himla fina dagar och herregud vad jag saknar min lilla knäppa familj. Verkligen de bästa i världen. 

180








Här befinner jag mig och nu ska jag sova. Sedan efter jobbet har jag inte rört mig härifrån. Jag har legat här druckit te ur min favoritkopp som mina föräldar tog med sig hit. Även lösgodis och marabou har jag krängt ikväll men bäst av allt var att få kusmi te. Har ingen aning om hur många koppar jag druckit sedan jag fick det av mammi och nu kan jag inte sova pga behöver gå på toa hela tiden. Iallafall godnatt jag dör av saknad.

179

 
I torsdags var det äntligen dags för min fina familj att besöka mig här i london. Jag jobbade den dagen de kom hit så mot kvällen när jag slutade tittade hela familjen in i butiken. Det var halloween och jag kände att spåkvinna var en ok outfit.


Himla fort efter att jag slutat och efter ett skoköp for familjen in i en taxi och åkte mot the dominion theatre för att se på min första musikal faktiskt och det blev we will rock you! Pappa hade lösgodis med sig till mig i fickan och jag kunde inte sluta krama om mamma under föreställningen. Vi for sedan mot deras hotell illa kvickt sedan kom vi tyvärr inte iväg igen. Vi var alldeles för trötta efter långa dagar och hade istället skvaller att ta igen sedan sist.






Vi var utanför hotellet redan klockan åtta dagen därpå för att ta vara på tiden tillsammans på bästa möjliga sätt. Kappan jag har på mig kostade mig cirka tjugofem kronor, det gillar vi plus att den är himla varm!

 
Åh de här två! 





Att äta frukost var prio ett och första stoppet sedan promenerade vi mot dagens första mål. Vi skulle till Churchill War Rooms och lära oss mer om churchill och andra världskriget nämligen. 









När vi var klara där nere, inne i bunkrarna gick vi vidare och jag hittade ett hobbithus.




Sedan träffade vi en del av londons djurliv. En liten squirrel och sedan de här pelikanerna som jag inte förstår vad de gör mitt i centrala London. Lite väl elakt att placera dem där...de får massa mat iallfall.






Jag har en mycket stark far och en utväxt att ta hand om snarast, usch vad jobbigt. Min lillebror hade aldrig var i london så vi bockade av en del av turistsakerna som tillhör denna stad.



En taxi tog vi sedan till en omtalad pub som kallas the churchill arms, där drack jag och pappa öl. 





Pubens charm ligger i den blomsterkläddafasaden och den minst sagt galna inredningen, som att en samlartant samlat prylar i hundra år för att täcka vartenda ett av pubens skrymsle. 



Fish and chips var nästa mål och vi hamnade på en otroligt fin restaurang och glufsade i oss som bara den. Sedan promenerade vi genom china town och tillbaka mot hotellet. På kvällen hade jag ingen kamera men vi hamnade på agnus steakhouse då jag vart så himla sugen på en rejäl köttbit och herregud vad gott det var! Det är lite sådant en saknar plus att slippa laga mat själv. Det här var dag ett av två tillsammans med min saknade familj som jag saknar ännu mer nu. 

178


Här är jag och min älskade fina mammi på bild. Idag åkte familjen hem och jag jobbade igen. I fyrtioåtta timmar satt vi bokstavligt talat ihop med varandra. Herregud vad jag saknat dessa fina människor som otroligt nog är min familj och undrar om jag inte saknar dem ännu mera nu. Jag hade med mig kameran på en del äventyr men det finns inte på kartan att göra någoting av det nu. För herregud vad trött jag är, skulle chansa på att jag faktiskt inte fått lov att sova ut på hela två veckor och även imorgon har jag det tidigaste passet någonsin på jobbet. Har bestämt med mig själv att inte lämna sängen från och med nu. Jag ska bara se klart sista existerande dexteravsnittet och gråta lite sedan kan jag inte låta bli att se det nya solsidanavsnittet heller. Ove Sundberg är ju kärlek. Godnatt! Vill sluta vara trött nu, det är inte kul längre.

RSS 2.0